Max má s Michaelom Schumacherom veľa spoločného, tvrdí Jos Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Pri pohľade na kariéru Josa Verstappena nevidíme nič, čo by nás nadchlo. Pamätníci a znalci histórie Formuly 1 však často opakujú, že aj keď holandský pretekár strávil v najvyššej motoristickej triede osem sezón, vo všeobecnosti nenaplnil svoj potenciál a zostal dlžný svojmu talentu. Beztak však mali jeho rady synovi Maxovi cenu zlata.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185414/max-ma-s-michaelom-schumacherom-vela-spolocneho-tvrdi-jos-verstappen

Nelze nez souhlasit, VER vs SCHU jak vejce vejci.

Ne nahodou se jedna o nejlepsi piloty historie.

2 Likes

Máš tam chybu - má tam být jednotné číslo, jedná se o jednoho z nejlepších pilotů (Majkla).

Honzo, nebuď kyselej hned po ránu :stuck_out_tongue:

2 Likes

Já zapomněl, že už si rozumíš jen s lidma co dostali multi ban a mají tu min 6 účtů :stuck_out_tongue:

Nemám se bavit s lidma, co tu měli někdy ban? Tak to už si spolu nepokecáme, Honzo :face_with_raised_eyebrow:

4 Likes

Já jsem dostal perma ban a mám tu víc účtů?:thinking:

No jeden ban už jsi měl, v podstatě jsi na sestupné šikmé ploše :stuck_out_tongue:

jo, kazdy by chcel byt Schumacher!
Ale nie je.

No na sestupné ploše jsi očividně ty skrz tady tu “arguemntaci”. Už stačilo, že se opřeš o lajky, misto o data. Takovej Andrej Hrabiš místní diskuze😛

1 Like

Je to tak. Na trati obaja veľkí šampióni, ktorí občas boli za hranou, no mimo trate veľmi milí a vtipní chlapi milujúci svoju rodinu a priateľov, ktorých peniaze a sláva nijako nezmenili a nikdy sa na nič nehrali. :slight_smile:

A říct to můžeš, protože je oba znáš osobně :grinning:

1 Like

Přijdou časy, kdy “každý” bude chtít být Max Verstappen. :wink:

1 Like

Fúha, to je asi dar od Boha takto zašpinaviť diskusiu tou hrčou v hrdle, ktorú nie a nie prehltnúť…

Měli bychom tady asi začít používat nějaký mezinárodně uznávaný jazyk.
Páč si to neumím ani přeložit, ani pochopit význam :grinning:.

Prostě Hogr ne a ne toho Verstappena strávit. :wink: Sousto velikosti Max.

2 Likes

Myslim si, ze tie casy uz su davno tu. :slight_smile:

Kazdy mlady pretekar chce byt Maxom tak ako kedysi chceli byt Lewisom, Vettelom alebo Schumim.

Len my uz sme dospeli, a tak to tak nevnimame ako kedysi.

1 Like

Zase to máš špatně. Já s Maxem problém nemám. To vy máte problém se mnou (i když nevím vlastně ani proč, asi nějaký komplex méněcennosti vás trápí)

1 Like

Bez debat. Pro nejmladší generaci nynějších a budoucích závodníků je formativním jménem Max. On je tím, kdo definuje formuli, na kterou se dívají a o které sní

1 Like