Tak treba nadavat na pravidla, nie na pilotov a FIA oznacovat za FiaBull. Ano, incident v T8 bol spinavy, ale to je vsetko co sa da k tomu povedat, nikto nikoho neprotezuje v tomto, kazdy len vyuziva sucasne znenie pravidiel ako najlepsie vie. Koniec koncov Max to sam povedal, ze ked sa pravidla zmenia, tak sa prisposobi. A ked ma pomalsi monopost a je to jedna z jeho mala sanci takato obrana, tak je logicke, ze ked ide o titul, tak ju vyuzije. Koniec koncov uz som to pisal smerom k Landovi:
–
Debata na mieste nie je, to je len vystrel do tmy od McLarenu. Viem, ze rozne zabery skresluju, ten spredu najviac, ale toto je zaber z vrtulnika, ktory je asi najrelevantnejsi z tych co som nasiel, kde je Lando najviac vpredu oproti Maxovi:
Vsetky tresty - Austin aj oba Mexicke - boli rozdane v sulade s platnymi pravidlami. Pravidla je potrebne upravit (resp. napisat zrozumitelne uplne nanovo) ako som pisal uz inde, ale zaroven plati aj to, ze piloti si moc zvykli spoliehat sa na vybehove zony:
Uzavriem to tak ako som uz pisal - pravidla su ake su, tresty su rozdane podla nich a kazdy vyuziva sucasne znenie pravidiel ako najlepsie vie, predsa ide o titul. Titulove bitky Senna-Prost, Schumacher-hocikto a Verstappen-Hamilton su jedny z najlepsich v historii a vzdy sa islo az na samotnu hranu a tak to ma byt.