Copak? Zase máš potřebu ukázat svojí nízkou inteligenci skrze projevy nenávisti a komplexu? Chudáčku
Po prvej polovici je podľa odborníkov najlepším jazdcom Piastri. Verstappen s Norrisom na delenom druhom a treťom mieste. Čo sa týka všestrannosti, tak uvidíme budúcu sezónu.
Ono “odborník” je dnes kde kdo Ale je to tak, na tom panuje letos celkem výjimečná shoda.
Letos zatím jasně:
- Russell
- Verstappen
- Norris
Puff k oné letošní shodě
To je pravda. Odborníkov je kopa. Ja som len citoval F1 Power Rankings.
Russell je letos top3 jezdec ne?
Nevím, ono něco hodnotit když má vedle sebe nováčka je dost zrádné, těžko říci na co vše by to auto mělo. Poslední dobou je to slabé od obou jezdců Mercedesu, Antonelli mě poslední dobou moc nepřesvědčuje, čekal jsem progres a ten se zatím nějak nekoná. Piastri vévodí výkonnostním žebříčkům oprávněně, to je asi tak vše co tomu letos můžu říci.
Niečo nové tam nemáš? Toto je tvoja default odpoveď, ktorá už nikoho nebaví a je úplne mimo.
Klasika. Postnúť odveci obrázok a potom plakať, že ťa niekto nenávidí, hoci mne si úplne ukradnutý, obviniť ho, že ťa uráža a sám to zakončiť urážkou. Tvoja gebula musí inak dunieť.
A co jinýho bych měl psát na to, co tu píšeš dokola? Vždyť tu opakovaně prokazuješ, že jsi jen zakomplexovanej blb, kterej píše furt to stejný dokola. Ale nezapomeň tu pak fňukat, jak někdo jinej nenávidí a rozkládá fórum. Bylo by lepší, kdyby si už po prvním perma banu tady nesmrděl, jenže ty nemáš realnej život, tak tu otravuješ lidem životy furt.
Btw napsat
S tímhle
Tak to už je jinej level debility, tobě gebule neduní, ta se rovnou rozpadne, když se na ní zaklepe
Ty frajer, zamknutý profil, ale na ostatných stalkuješ. No veď si ho odomkni ty nula. Na to si zbabelý ty lúzer, čo?
Čo si tým screenshotom vlastne chcel povedať? Lebo nejako nesúvisí s tým čo si písal.
A neviem o tom, že by som tu mal perma ban.
No jo, pokud jsi tak tupej, že ani nevíš, že sis tu založil další profily skrz perma bany, tak jsi jasnej.
Jen jsem reagoval na tvoji lež, jak jsem ti ukradnutej, každej vidí, že jsi otravná pijavice, která tu nedokáže beze mě fungovat.
Říká ten, co tu posílal moji fotku, foto z dalších sociálních sítí atd.? Jakože ok, jsi prostě blbej a střílíš se do nohy, ale takhle se tu odpravit sám na své blbosti
Lepší nováček ve své první sezóně než Antonelli byl za posledních 20 let pouze Hamilton. A Hamilton je nejlepší jezdec historie.
Jste na Kimiho moc přísní. Je to hodný a rychlý kluk. Po úchvatném startu přišly zejména technické problémy a jedna chyba v Rakousku.
Vygrckal si sa a teraz odpoved na toto: