Jenson po růžové košili hodně podědil.
Tak Jenson mel vzdy rozumne nazory a ukazuje to i nyni. Je to vzacnej clovek, ktereho nepohani nejake animozity, nebo zavist, jako mnohe z jeho kolegu. A jak vetsinou plati, ze “uspech se neodpousti” , tak je videt, ze Jenson se na svet diva otevenyma ocima.
Vzdy ma vetsi vahu slovo cloveka, ktery se projevuje nezaujate.
Je to tak, Jenson věděl hned
Button ma pravdu, Max porazil Hamiltona zo slabsim autom.
Veru tak, Jenson vie a keď povie, že Max je top, tak som rád, že s ním súhlasíš Honzi.
Prý byl “Taťka šmoula” obecně oblíbený prima člověk, tak se to nabízí. Ale to je každého věc, uznání výkonů ostatních jezdců je hlavně od mistra světa příjemné a nic to nestojí. Jen trochu dobré vůle a nadhledu .
Papá Smarf prý byl velice oblíbený po celém paddocku a všechny hodně zasáhlo, když všechny opustil.
Kéžby si podobné cti mohli užívat i jiní tátové.
Jenson se čestně i ke svým soupeřům. Možná ho pak parťáci podcenili a opomněli jaká hrozba v Jensonové jízdě dřímá. Mít na pažbě tři zářezy mistrů světa se jen tak někomu nepodaří.
Za celou Jensonovou kariéru si nevzpomínám, že by měl s někým Jenson spory. Nejostřejší to možná bylo s Jacquesem, ale i tam to bylo vyhrocené spíše s týmem, než s Jensonem.
Mimochodem Jenson byl první jezdec F1, kterému jsem držel palce ještě před vstupem do F1 a hodně mě těší, že dodnes je velice ctěný a jak se zdá, tak si téhle hvězdné vážeností bude užívat ještě hodně dlouhé roky.
no neporazil. V poslednom závode mal L 20 sec náskok. Porazil ho komisár FIA rozhodnutím nezlúčiteľným s pravidlami. No a body mu FIA prihrala aj v SPA po neregulérnom rozdelení bodov bez závodu.
nemal si to vsetko nechat na poslednu chvilu.
… zase obrat?
McLaren si nedá prostě pokoj
V jednej vete hovoris o rozhodnuti nezlucitelnom s pravidlami a v dalsej hovoris o “neregulernom rozdeleni bodov”, ktore vsak bolo absolutne podla pravidiel.
Nemůže. Když je šance získat oba tituly, tak se musí tlačit až do konce i kdyby to mělo mít následky v dalších sezónách.
Ano, tie body za promenadu v dazdi boli regulerne - nemusi sa nam to pacit (kedze chceme vidiet zavod), ale boli udelene podla pravidiel
Krasne napisane
To sa timu vyplatilo mozno, kym mali dominantny monopost. Teraz by bolo pre tim prinosom nehrat iba na jedneho pilota a venovat sa aj tomu druhemu. Kde su tie casy ked bodovali obaja jazdci za cias Ricciho…
A nezabudnime na ostatne zavody, kde siel s umyslom kolidovat a vytlacat bez trestov. A hlavne talinasko, po ktorom v podstate nedostal ziadny trest za vyradenie supera zo zavodu. Keby to bol posledny zavod, za starych cias, urcite by dostal diskvalifikaciu zo sampionatu, ako Schumi.
Max nemôže za to, že pršalo. Keby sa to odjazdilo, tak mohol získať ešte viac.
Aky to ma suvis s Maxovou vyhrou v Spa a s tym, ze Lewis sa tam kvalifikoval horsie ako Russell na Williamse?
Klauniada Honziku, klauniada, ako spravny klaun fora.