Max je jednoducho neuveriteľný, rozplýva sa Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen sa na okruhu Marina Bay vôbec po prvýkrát v doterajšej fáze sezóny neocitol na pódiu. Nečudo, že do Japonska preto prišiel dvojnásobný majster sveta poriadne naštartovaný s cieľom vynahradiť si všetko, o čo víkend predtým „prišiel“. A keďže si Holanďan za svojimi slovami stojí, zvíťazil v kvalifikácii, v pretekoch, zaknihoval s Red Bullom spoločný druhý titul v Pohári konštruktérov – a samozrejme si nenechal ujsť ani čerešničku na torte, ktorou bol v tomto prípade bod za najrýchlejšie kolo pretekov. Nejedného diváka za televíznou obrazovkou 25-ročný pretekár svojím výkonom opäť raz uchvátil – najväčšmi však tradične Maxovho najvernejšieho fanúšika, ktorým je bezpochyby Helmut Marko.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/112213/max-je-jednoducho-neuveritelny-rozplyva-sa-marko

Já si tu dovolím jednu pozvánku na Pepu Krále, v Eiskingu po Singapuru říkal že Suzuka je podobná jako trať v Singapuru, a v Eiskingu po Suzuce říkal že kdo je silný na Suzuce je silný na většině tratí, že to není “divnotrať” jako v Singapuru :rofl: :rofl:. Vážně sem jediný kdo si všímá toho že pokaždý říká něco jinýho? :rofl: :rofl: Fakt mě to zajímá

1 Like

ano, s tym svojim mudrovanim si velakrat protireci… ale pamatam si ze to bolo uz aj horsie, boli casy ked som radsej prepinal jazykovu stopu na cesku, lebo sa to nedalo pocuvat…

1 Like

Já přepínám na slováky už jen kvůli Rychterovi to je taky takovej nudnej strejda, naštěstí tam Král není v každým závodě :rofl: :rofl:. Než sem objevil Slováky tak sem se radši díval v angličtině než poslouchat ty jeho řeči :laughing:

1 Like

To isté ako toto
image

Kto okrem Piastriho, kto mal príležitosť?

1 Like

áno,videli sme aký neuveriteľný bol aj v Singapure…stačilo aby tím netrafil správne nastavenia a Max nemal nárok ani na Q3 ani na stupne víťazov…deduško si opať nakadil do hniezdočka…Max je výborný pilot ale jeho výsledky priamoúmerne závisia od auta…ako sa hovorí,z :poop: bič neupletieš…

RedBull dava kridla vyvplenemu pilotovi aby viacej vynikol.
U RedBullu to bolo vzdy. A slava pre stajnu rastie a rastie. Teda aj pre jedneho pilota

Všechno nejlepší k narozeninám Maxi. :slight_smile:

3 titul v kapse… tak snad přidáš dalších 10. :slight_smile:

4 Likes

No jo, fakt má dnes narozeniny! 26, už je to pomalu stará páka… Tak se připojuji k blahopřání, jestli mu ho budeš posílat :smile:

1 Like

Už jsem mu psal…
Poslal jsem i dortíček, pusinku a srdíčko. :slight_smile:

1 Like

Čte to tady, jo?
Všiml jsem si, že je tu jeho taťka, ale Maxík?

Masochisto. :laughing:

Len potom medzi sezónami mu už ďalšie dortíky radšej neposielaj, lebo bude v zime zase pribratý :slightly_smiling_face:

Gratuluji k volbám… :slight_smile:
Je vidět, že na Slovensku jsou stále lidé normální. :slight_smile:

Padlo by vhod nejaké dovysvetlenie, lebo neviem, ako to myslíš :slightly_smiling_face:

1 Like

@PUFF se určitě ozve sám, ale psal to po prvních odhadech, to vypadala situace trochu jinak :frowning: . Škoda, mám strach, aby to u nás za dva roky nedopadlo podobně. Za tu dobu se ale může ještě stát věcí!

Proč je to špatně? Slovenskou politiku sleduji velice povrchně. A která strana by byla pro Slovensko ta nejlepší a proč?
Děkuji za názor z lidu.

Takhle:
image

Přiznám se, že moc né. Občas se ke mně dostanou nějaké videa s Ficovými názory a připadají mi dost rozumné.

istu dobu bolo PSko prve