Massa radí Verstappena k najväčším legendám Formuly 1 | Magazín F1 - F1online.sk

Dokáže niečo alebo niekto spomaliť dominantnú mašinu Red Bullu? Tento tím na čele s Maxom Verstappenom kraľuje novej ére Formuly 1 a privádza súperov – aj mnohých fanúšikov – do zúfalstva. Bývalý pilot Felipe Massa pritom všetkým netrpezlivým odkazuje, aby si radšej zvykali.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/96585/massa-radi-verstappena-k-najvacsim-legendam-formuly-1

obmedzenia ich neobmedzia az dovtedy nez ich obmedzia. Ked budu Ferrari a Mercedes menit riaditelov a inzinierov a preslapovat na mieste ako doteraz tak to Red bullu vyrazne ulahcia.

Massa ma pravdu, Verstappen je nejlepsi pilot vsech dob.

1 Like

Úplne, ale úplne najlepší pilot.

Je i sympaticky…

Moc by ma zaujimalo, ako FiA kontroluje naduzivanie CFD?
IMHO staci aby kdejaky zamestnanec mal doma PC typu 2xThreadripper a 4xRTX4090 a moze simulovat aj z pivnice. A cele to vyjde do polmiliona Kč.

1 Like

Je to na FIA aby urobila nieco s dominanciou.
V pripade Schumachera reagovala okamzite pocas prveho roku dominancie (2002).

musia vsetko dopredu deklarovat a mozu pouzivat iba systemy certifikovane FIA. Asi by sa to riesilo keby nejaky nespokojny zamestnanec zacal spievat, ze mali doma vybavu za 30 tis euro a fachcili CFD simulacie na peenke.

Tak nevím jestli k největším legendám má asi ještě daleko, ale určitě je momentálně nejlepší jezdec na startu

1 Like

Pozri Seb ma 4 tituly a legendou ho nenazyvaju …
Takze pocet titulov asi nehrá rolu …

Už si vybrečel ten titul? :sob:

no…tie RTX 4090 sú v F1 zbytočné,tam sa používajú iné GPU a to pracovné,nie herné napr. Nvidia A 6000…navyše by to nikomu ani team nedovolil,pretože vyniesť len tak nejaké dáta z továrne je prakticky nemožné a samé tímy si to úzkostlivo strážia…

1 Like

Tieto ospevovacky su stale pri jazdcovi, ktory vyhrava :smiley: Dookola tie iste omacky. V neprospech Maxa vsak vravia jeho kolizie, pokial ma monopost 2-3 najrychlejsi v poli. Tam by som ho uz neradil k velikanom F1. Vsak raz pojde RB dole, potom uvidime tu genialitu. Zisla by sa mu taka partia ako Magnusem, Ocon, Stroll okolo neho, ti by sa s nim velmi nehrali a uhnut sa ? To uz vobec.

So spomínanou partiou okolo seba by prišiel Maxo do cieľa s odlomenými bočnicami predného krídla, dvomi takými dierami ako od Russella z každej strany a chýbajúcimi časťami podlahy, ak by vôbec prišiel do cieľa :slightly_smiling_face:

Tu sa nebavime, ze by mal rovnaky monopost… Ano to by im usiel…
Ja pisem o tom, ked sa dostane blizko ku takymto jazdcom, ze s nimi bude musiet realne superit… To by znamenalo, ze ma monopost slabsi ako oni. Uvidime, kto vystrieda Pereza. Pretoze Maxa nechcu ohrozovat, preto druheho jazdca oslabuju. AK by Ver verejne priznal, ze bude jazdit za iny tim, alebo nieco podobne, verim tomu ze by hned ten rok ziskal titul Perez. A zrazu by bol Perez ten rychlejsi.