Úplný bizár, čo tu teraz predvádzaš. Si nikdy nevidel, že by jednému pilotovi na rovinke uhlo viacero pomalších monopostov naraz?
To by bolo super, alebo konečne Leclerc.
Nejspíše jsi reagoval na mě.
Začněme od začátku. Hamík jede na čele dlouhou pravotočivou zatáčku. Drží svůj směr uvnitř dráhy, volant taky drží směr bez náznaku, že by jakkoli Emilovi ztížit předjíždění. Prostě nic čím by se mohl Hamík provinit.
Pak tady máme Emila. Je rychlejší než Hamík, tak se rozhodl v zatáčce kde je místa na tři až čtyři autobusy vedle sebe Hamíka předjet.
Až dosud vše v pořádku.
Jenže Emil zcela neodhadl svou rychlost a snažil se co nejrychleji dostat do ideální závodní stopy, ale tam ještě stále byl Hamík a proto Emil trefil Hamíkové přední kolo svým zadním a proto se sám odstřelil až do svodidel.
Za těch svých třiceti let sledování F1 bys měl být natolik zdatný, že bys tak jednoduchou situaci mohl ohodnotit správně.
Formula 4 testing programme. Co to je za fake pozici?
Aston engine F4?
To bude dělat Alík za týden. GP4 engine.
Zatím ještě stále pouze nabírá dech? 
Jojo Puffe, tak dlouho ses smál rudýmu filozofovi až tu předvádíš to stejný 
Rudých filozofů tu je hodně. 
Vyplatí se vstávat ve 4 ráno? Je viděl, jak mají fanoušky v paži…
Mimochodem Fornaroli se stal oficiálním náhradníkem Piastriho v McLarenu. 
Nevyplatí.
![]()
Co? Nahradníkem Piastriho? Ty sis zas dal braníčka?
Tak je na čase, jejich wonderkid 3x prohrál.
Fornaroli měl jít do Haasu. Ferrari si mělo vychovat svého Itala.
Však Norris po tlačence vyhrál loni, už máš špatnou paměť koukám
Piastri měl náskok 104 bodů na Verstappena a ještě skončil za ním.
To, že 5 závodů nebyl ani na podiu, tak to není chyba Norrise.
Nejspíše jsi reagoval na mě.
Posielam link na pripomenutie, https://www.youtube.com/watch?v=oIKel6jVD3Q v zákrute bol prvý VER, HAM ho zostrelil a dostal aj trest. Ako som už písal to bola rýchla zákruta. Ja by som bol strašne zvedavý na tvoju objektivitu ak by to tam bolo naopak alebo ak by v roku 2021 bol na mieste VER v Abu Dhabi HAM.
Však to nikdo netvrdí. Chybou McL bylo zařezávat Piastriho na Imole, Rakousku, Maďarsku a Monze. I bez těch 5 podii by měl titul. Ale je mi jasný, že ty jsi fanda tlačenek, jako je Ham, Max a teď bude Kimi
Patoky ani Brněnského Draka nepoužívám ani na mytí noh. 
Tak proč tu zase píšeš jako bys měl 3 promile?