Masi podľa komisára daroval titul Maxovi: Kričali naňho, aby to neskončilo za safety carom | Magazín F1 - F1online.sk

Tvoje vyjadrovanie o ňom ako o “Maxíkovi” ťa diskvalifikuje z akejkoľvek normálnej diskusie o ňom. :slight_smile:

Ale možno bob a podobní frustráti si s tebou pokecajú.

Co je na tom rage bait? Ved sa dodnes o tom hovori. Je to uz legendarny moment.

Proč to je RageBait? Protože si takové věci nemyslíš.
Ty jsi slušný člověk, když teda zrovna nemáš v ruce plechovku RedBullu.

1 Like

preco myslis, ze by mu uhli?

ked roztiahnes 5 aut pred restartom tak to samo o sebe budu 2-3s
sanca, ze by to maxo dal by bola minimalna, ale ak by to dal tak by bol legalnym vitazom a nie ako teraz a nikto by nemohol nic povedat lebo by to bolo plne v sulade s pravidlami a aj s dohodami timov, ze pokial je to mozne tak preteky nemaju koncit za SC

1 Like

ze to bola dobra sezona si myslis aj ty. Akurat sa ti nepacil ten samotny zaver.

Však kdo respektuje ve sportu pravidla, tak se mu ten závěr nemohl líbit. U někoho možná výsledek předčil formu, ale když odhlídneš od fandění a zaměříš se jen na sportovní stránku věci, měl by jsi zaplakat.

2 Likes

ja to az tak vazne neberiem. V sporte sa takychto momentov najde vela. Hra sa stale iba o zlate trenky a zabavu.

1 Like

V podstate to byla sportovni tragedie, pak uz jsou jen smrtelne nehody.

Tak paráda, Massa vybojuje precedens a Hamilton jej může následovat. :relaxed:

1 Like

Ak by Masi dodrzal pravidla, nikdy by sa o tom nerozpravalo ako o nejakej kauze. Proste by dodrzal pravidla a vysledok, nech by bol akykolvek, by bol spravodlivy. V ziadnom pripade nie je pravda, ze druha strana by bola ukrivdena… Krivda sa moze stat len vtedy, ked niekto nieco (ne)umyselne porusi.

Tak, ako sa nebude vobec hovorit o AB25, pretoze vsetko prebehlo s kostolnym poriadkom. Ziadna kontroverzia. A rovnako x dalsich (nielen) zaverecnych velkych cien historie, ktore rozhodovali o titule.

Ak by na GP GB Hamilton chrapúnsky nezostrelil Maxa, tak by sme sa tu o GP Abu Dhabí nebavili.
Ja som to už písal, že vtedy som prestal fandiť Hamíltonovi. Ak tu niekto hovorí o okradnutí tak spochybňovať môžeme všetko napr, že obrali o titul Massu atď., historicky sa stále nájde kontroverzia.

Renault mal z GP Singapuru dostat dodatocnu diskvalifikaciu co by prisudilo prve a jedine vitazstvo motoru totyota v F1.

1 Like

Máš na mysli tu situaci jak se Emil v Silver sám odstřelil od Hamíka do svodidel?

1 Like

Nechcem sa s Tebou hádať, lebo si zaujatý, niekedy som VER nemusel, lebo bol naozaj Crashstapen, ale za tie roky sa zmenil a má v sebe tú Schumiho túžbu vyhrávať /aj keď som držal palce Hakinenovi :/smile: :smile: , nie predvádzať sa na sociálnych sieťach. F1 som začal sledovať keď Mansell získal titul, neviem 1992, alebo 1993 a nemám problém keď do seba piloti v návale emócií na brzdách narazia, ale vo vysokej rýchlosti a na konci pretekov sa vytešovať je smutné.

Mají hlavně vyloučit moznost nasadit podvodný motor Mercedesu na letošní sezónu

Už se těším na první závod. A tam zazní:
“The first of many. This is just the beginning, ladies and gentlemen Mr. Kimi Antonelli wins the Australian Grand Prix.”

nezmenil sa a stale nim je, len roky jazdil s dominatnym autom tak nebol v subojoch, ale akonahle sa do nich dostal tak je to stale ten isty maxik ako na uplnom zaciatku a mozno este zakernejsi ako ukazal ked sa mu zacervenelo pred ocami a umyselne nabural do russella

2 Likes

300 000 komentárov. Boj na nože! Pretože admin zas použil svoju zbraň clickbait. :person_facepalming:

1 Like

Pretože modré vlajky, pretože by pri reštarte boli hneď za sebou a pretože nikto sa nechce miešať do titulového boja a väčšinou lídrom veľmi rýchlo uhýbajú a kde inde je to ľahšie a pripravia sa o menej času ako na rovinke?

To je tvoj názor. Ja si myslím, že tá šanca bola pomerne reálna.

On legitímnym víťazom je aj teraz. To, že ty sa s tým nevieš stotožniť je len tvoj sebaklam a ži s ním kľudne ďalej, no pravda je taká, že Verstappen je absolútne legitímnym šampiónom 2021.

vies o tom, ze modra vlajka plati len pre jedneho a nie pre skupinu a kazdy jazdec ma urcity cas do kedy musi toho o kolo rychlejsieho pustit a az potom zacne platit vlajka pre dalsieho v poradi
to nefunguje tak, ze ked je 5 aut v rade o kolo pomalsich, ze modra vlajka plati pre vsetkych naraz