Tvoje vyjadrovanie o ňom ako o “Maxíkovi” ťa diskvalifikuje z akejkoľvek normálnej diskusie o ňom. 
Ale možno bob a podobní frustráti si s tebou pokecajú.
Tvoje vyjadrovanie o ňom ako o “Maxíkovi” ťa diskvalifikuje z akejkoľvek normálnej diskusie o ňom. 
Ale možno bob a podobní frustráti si s tebou pokecajú.
Co je na tom rage bait? Ved sa dodnes o tom hovori. Je to uz legendarny moment.
Proč to je RageBait? Protože si takové věci nemyslíš.
Ty jsi slušný člověk, když teda zrovna nemáš v ruce plechovku RedBullu.
preco myslis, ze by mu uhli?
ked roztiahnes 5 aut pred restartom tak to samo o sebe budu 2-3s
sanca, ze by to maxo dal by bola minimalna, ale ak by to dal tak by bol legalnym vitazom a nie ako teraz a nikto by nemohol nic povedat lebo by to bolo plne v sulade s pravidlami a aj s dohodami timov, ze pokial je to mozne tak preteky nemaju koncit za SC
ze to bola dobra sezona si myslis aj ty. Akurat sa ti nepacil ten samotny zaver.
Však kdo respektuje ve sportu pravidla, tak se mu ten závěr nemohl líbit. U někoho možná výsledek předčil formu, ale když odhlídneš od fandění a zaměříš se jen na sportovní stránku věci, měl by jsi zaplakat.
ja to az tak vazne neberiem. V sporte sa takychto momentov najde vela. Hra sa stale iba o zlate trenky a zabavu.
V podstate to byla sportovni tragedie, pak uz jsou jen smrtelne nehody.
Tak paráda, Massa vybojuje precedens a Hamilton jej může následovat. 
Ak by Masi dodrzal pravidla, nikdy by sa o tom nerozpravalo ako o nejakej kauze. Proste by dodrzal pravidla a vysledok, nech by bol akykolvek, by bol spravodlivy. V ziadnom pripade nie je pravda, ze druha strana by bola ukrivdena… Krivda sa moze stat len vtedy, ked niekto nieco (ne)umyselne porusi.
Tak, ako sa nebude vobec hovorit o AB25, pretoze vsetko prebehlo s kostolnym poriadkom. Ziadna kontroverzia. A rovnako x dalsich (nielen) zaverecnych velkych cien historie, ktore rozhodovali o titule.
Ak by na GP GB Hamilton chrapúnsky nezostrelil Maxa, tak by sme sa tu o GP Abu Dhabí nebavili.
Ja som to už písal, že vtedy som prestal fandiť Hamíltonovi. Ak tu niekto hovorí o okradnutí tak spochybňovať môžeme všetko napr, že obrali o titul Massu atď., historicky sa stále nájde kontroverzia.
Renault mal z GP Singapuru dostat dodatocnu diskvalifikaciu co by prisudilo prve a jedine vitazstvo motoru totyota v F1.
Máš na mysli tu situaci jak se Emil v Silver sám odstřelil od Hamíka do svodidel?
Nechcem sa s Tebou hádať, lebo si zaujatý, niekedy som VER nemusel, lebo bol naozaj Crashstapen, ale za tie roky sa zmenil a má v sebe tú Schumiho túžbu vyhrávať /aj keď som držal palce Hakinenovi :/smile:
, nie predvádzať sa na sociálnych sieťach. F1 som začal sledovať keď Mansell získal titul, neviem 1992, alebo 1993 a nemám problém keď do seba piloti v návale emócií na brzdách narazia, ale vo vysokej rýchlosti a na konci pretekov sa vytešovať je smutné.
Mají hlavně vyloučit moznost nasadit podvodný motor Mercedesu na letošní sezónu
Už se těším na první závod. A tam zazní:
“The first of many. This is just the beginning, ladies and gentlemen Mr. Kimi Antonelli wins the Australian Grand Prix.”
nezmenil sa a stale nim je, len roky jazdil s dominatnym autom tak nebol v subojoch, ale akonahle sa do nich dostal tak je to stale ten isty maxik ako na uplnom zaciatku a mozno este zakernejsi ako ukazal ked sa mu zacervenelo pred ocami a umyselne nabural do russella
300 000 komentárov. Boj na nože! Pretože admin zas použil svoju zbraň clickbait. 
Pretože modré vlajky, pretože by pri reštarte boli hneď za sebou a pretože nikto sa nechce miešať do titulového boja a väčšinou lídrom veľmi rýchlo uhýbajú a kde inde je to ľahšie a pripravia sa o menej času ako na rovinke?
To je tvoj názor. Ja si myslím, že tá šanca bola pomerne reálna.
On legitímnym víťazom je aj teraz. To, že ty sa s tým nevieš stotožniť je len tvoj sebaklam a ži s ním kľudne ďalej, no pravda je taká, že Verstappen je absolútne legitímnym šampiónom 2021.
vies o tom, ze modra vlajka plati len pre jedneho a nie pre skupinu a kazdy jazdec ma urcity cas do kedy musi toho o kolo rychlejsieho pustit a az potom zacne platit vlajka pre dalsieho v poradi
to nefunguje tak, ze ked je 5 aut v rade o kolo pomalsich, ze modra vlajka plati pre vsetkych naraz