Marshall: Vylepšovať auto je už ako nožom vyškrabávať dno pohára | Magazín F1 - F1online.sk

Nasadzovať nové balíky na monoposty je čoraz náročnejšie. Absolútny výkonnostný strop súčasných pravidiel je veľmi blízko a nájsť ďalšie stotinky sekundy tvrdý oriešok. Hlavný konštruktér McLarenu Rob Marshall to prirovnáva k tomu, ako keď z dna pohára vyškrabávate zvyšky jeho obsahu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170738/marshall-vylepsovat-auto-je-uz-ako-nozom-vyskrabavat-dno-pohara

Smutne, navratu Red Bullu do boje o nejake lepsi body se uz asi letos nedockame, Marko delej s tim neco :orangutan:

Jeden nejmenovaný modrý tým taky vyškrabává dno, a hledá nové.
Jen to teda není vývojem. :sweat_smile:

1 Like

Modry tym uz davno parkuje daleko pod pomyslnym dnem tak -5 pater, dal uz je jen kamenny masiv a to nemluvim o vykonech, to driv zalozim uspesnou firmu na H2O auta nez se oni uraci zvednout a cestne prohrat titul, tituly v boji, tohle je na nekolik let.

1 Like

RBR to trafil od zaciatku a nedari sa im vyskriabat dno toho pohara. McLaren ma zas maksiu lyzicku, ktorou sa zle dostavalo cez plny pohar, ale dobre sa s nou skrabu zvysky :face_with_monocle:

Bobik minuly rok sa im nedarilo len v Singapure, inak si nikto ani neprdol,takze by som nepovedal, ze prerazaju dno, ale samozrejme vsetko je o uhle pohladu :+1:

Myslim, ze by bolo skor fer povedat, ze radikalny pristup RBR im vyniesol vynikajuce vysledky v dvoch sezonach. To ze sa s tym teraz trapia moze byt dosledok toho, ze to auto dalej upravit nejde.

Sam McLaren tvrdi, ze necakali, ze im upgrade tolko prinesie, takze z istej casti je cele navrhovanie auta v tejto sezone loteria ci to bude fungovat alebo nie

To ze necekali zlepseni jsou nejbeznejsi vety co te napadnou kdyz dostanes zakladni otazku, to je jasny.

Slo mi spis o to, ze se VER vyhyba soubojum, bud krouzit na cele, nebo dat nohu z plynu kdyz auto netahne a nechat se pohltit polem, byt po mem dostane ban pac nesplnuje zakladni podstatu souteze, je tam zbytecnej, ale to mu asi nedochazi. Zlatej HAM, ten jede furt naplno, miluje zavody.