Markova prekvapujúca prognóza: O druhé miesto si to rozdajú Aston Martin a Alpine | Magazín F1 - F1online.sk

Jednou z najväčších otázok pred týmto víkendom bolo, ako veľmi ovplyvní rozloženie síl na štartovom rošte charakter okruhu v Džidde. Ten mal Mercedesu a Ferrari, ktorí mali v Bahrajne obrovskú stratu na Red Bull, pomôcť pripraviť fanúšikom vyrovnanejšiu bitku. Do tej však v piatok vstúpilo nečakané meno.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/91332/markova-prekvapujuca-prognoza-o-druhe-miesto-si-to-rozdaju-aston-martin-a-alpine

Jeeeeej to by bylo skvělý kdyby se před Mergl dostal ještě Alpine, to už by Wolfik šel za FIA už po tomhle závodě :joy: :joy:

Tohle mi někdo řeknout před testy, tak bych mu volal rychlou s obavami, že ho postihla mozková mrtvice.

1 Like

Sa mi paci, ako niektorí prežívajú ten Mercedes. Pritom oni už sezónu odpísali a riesia si svoje. Nič prijemne pre jazdcov, ale tak to je.
Dufam, že im už do Silverstone podarí priniesť nejakú W14 beta verziu na testovanie nového konceptu v reálnych podmienkach

Tebe trefí až Gaslyho sundá Ocon v boji o top 5

Marko si potrebuje strelit do ferrari, to je cele.

Budu jen rád, když na tom bude Ferrari dobře, ale kromě toho, že zatím vypadají poměrně matně, bude Charles startovat někde z rozmezí P12-P15. Což na městském okruhu implikuje svoje.

Ale mám rád Gaslyho, takže na solidní formu Alpine si stěžovat nebudu.

1 Like