„Markova klauzula“ v zmluve Verstappena vraj vznikla iba nedávno a bez vedomia Hornera | Magazín F1 - F1online.sk

Záhada jednej klauzuly. Je osud Helmuta Marka v Red Bulle skutočne prepojený s tým Maxa Verstappena? Po prepuknutí kauzy okolo Christiana Hornera sa v médiách objavili informácie o mocenskom boji v tíme, v ktorom sa mali Max Verstappen a Helmut Marko ocitnúť na opačnej strane barikády ako Christian Horner. Holandský pretekár a poradca Red Bullu sú pritom vraj prepojení aj zmluvne, hoci existencia „Markovej klauzuly“ v kontrakte Verstappena nie je oficiálne potvrdená, podľa portálu Motorsport.com existuje a vznikla veľmi rafinovaným spôsobom.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147152/markova-klauzula-v-zmluve-verstappena-vraj-vznikla-iba-nedavno-a-bez-vedomia-hornera

Vzorové chování jednotného týmu :grin: Vyházel bych to všecko, hned.

1 Like

hmm, zaujimave. Este by mohli vykutrat, ze co Verstappen za markove kluce od dveri ponukol. Tak nejak sipim, ze co…

Ty este by si mohol porozpravat tu, ze preco je zloduch Briatore stale Alonsovym manazerom…

Nevím, mohu jen hádat, ale asi proto protože to oba stále chtějí? :thinking:

1 Like

Marko je jednooky medzi vidiacimi :smiley:

2 Likes

Maxova loajalita mne zaujala. Sice nevím, ale něco mne říká a napovídá že není jako otec. Marko bude nejspíše skrytý Narcis.

Bratislava vs Košice je největší slovenská rivalita?

ja tam nezijem, nejdem sa zapojit :smiley:

Mě by zajímalo v čem je Helmut pro tým tak důležitý.
Jó to Lauda v Merglu byl zcela jiná osobnost.
Kdyby RB chtěl, tak má během jednoho dne takových kapacit plnou garáž.
Že má Helmut velkou hodnotu především pro Emila je jasné, když je Helmut jeho ochránce i protlačovatel.

1 Like

To se nemusíš zapojovat… jenom se ptám jestli je mezi nima největší rivalita. :smiley:

podla mna to koexistuje celkom v pohode

Jo… zapomněl jsem dodat to nejdůležitější… Myslím na sportovní úrovni. :slight_smile: :smiley:

Predpokladám že dnes už nie, ale kedy si bola aj v hokeji aj vo futbale. Poznám pár ľudí ktorí si stále idú “smrť Slovanu”, “s.urveny Slovan”. Ale myslím že je to skôr už zo zvyku a v rámci spomienky na staré dobré časy :slightly_smiling_face:

1 Like

Bratislava vs trnava (fotbal)

Vzhľadom na to, že športové oddiely z KE fungujú z pravidla tak 3-5 rokov potom 3x zmenia majiteľa a názov kým skrachujú a úplne zaniknú tak skôr nie. Okrem hokeju ale tam to od odchodu SBA do KHL tiež dosť opadlo

Neviem ale toto mi príde ako nonsens, že by si Marko s Maxom len tak v nevedomosti ostatných dohodli nejaké dodatky k zmluve, ktoré sú výhodné len pre nich. Ono aj ten príklad s konateľmi je síce pekný ale zároveň základná povinnosť konateľa je konať v súlade so záujmami spoločnosti čo by asi tento prípad zrovna nespĺňal a predpokladám, že by Marko veľmi rýchlo dostal po prstoch

2 Likes

Taky mi to přijde jako divný kafe. Člověk který není placen ani korunou z divize závodního týmu si uzavírá nějaké klauzule s jezdcem jejíž dopad má přímou souvislost se závodním týmem, a šéf závodního týmu nemá ani potuchy :smile:

Ako chápem, že má funkciu v “malinovkárskej rakúskej” sekcii ale nechápem akým spôsobom by z tejto pozície mal vedieť obísť najvyššiu funkciu pretekárskej sekcie. Respektíve ak by to tak bolo tak je to verejné priznanie, že podvádzajú a obchádzajú rozpočtové stropy ?