Marko: Za normálnych okolností môžeme dúfať maximálne v pódium, ale ak zaprší… | Magazín F1 - F1online.sk

Vo vyjadreniach zástupcov červených býkov by ste po piatku nenašli veľa optimistických slov. Monopost zatiaľ nie je pripravený na to, aby bojoval s McLarenom o víťazstvo, uznáva aj Helmut Marko, no pripomína, že v prípade dažďa môže byť všetko celkom inak.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189942/marko-za-normalnych-okolnosti-mozeme-dufat-maximalne-v-podium-ale-ak-zaprsi

Max to dokáže. :slight_smile:

3 Likes

Kdyz zaprsi muze vyhrat kdokoliv.

Vcera som to pisal,ze je velka pravdepodobnost dazda v pretekoch,takze ak bude prsat Max je favorit a nie Mclareny a tiez favoriti su Hamilton,Russel,ti vedia jazdit na dazdi,Leclerc nevie,ani Sainz nevie.Prekvapit moze este Gasly.

Napálit to do někoho jiného? To asi jo. :grin:

1 Like

Ak zaprsi, tak by som to najviac doprial Gaslymu alebo Oconovi, ta GP v Brazilii minuly rok bola v ich podani perfektna. A Hulkovi by som za takychto nepredvidatelnych okolnosti doprial minimalne to vytuzene podium. :slight_smile:

Ale ak v dazdi vyhra Max, smutny nebudem. :sweat_smile:

Kazdopadne prva VC sezony v dazdi a na starte priblizne tretina novacikov, tretina uplnych amaterov na vode a z toho zvysku len par jazdcov, co na vode naozaj vedia, tak to bude ine destruction derby. :boom:

2 Likes

Stroll a Ocon su v dazdi rychli.

Takže Emil, Ocon a Gasly na bedně?
Zázraky se neopakují, spíše se bojím, že nedělní závod zruší pro neschopnost jízdy vozů s ground effectem na vlhku.

Nic moc na dešti. 15s gap v 30 kole.

Jezdec rychlostně může udělat na vodě rozdíl, rozhodně, ale stejně je jezdec limitován autem a zázraky s tím neudělá. Max na vodě převahu nezískal, a rozhodně není rozdíl v autě sekunda nebo něco.