Marko vzdal hold Tostovi: Odchoval dvoch velikánov, za to mu patrí veľká vďaka | Magazín F1 - F1online.sk

Mléčné produkty kromě ženských ňader jsou mi už zcela zapovězeny. Alergie na laktózu.

Co uz, zato jedes v jinych vecech :+1:

Každý tvor si dokáže najít nějakou radost a proto je svět tak nádherný. :upside_down_face:

1 Like

Ano, i srnky v lese vi ktere houby jo a ktere jsou nuda :eyes:

Ano, už i ke mě se dostalo, že některé zvířátka si rády pochutnají na lysohlávkách. :mushroom:

1 Like

Nedivim se, cele dny se jen tak poflakovat po lese…

1 Like

Už jsme se hodně vzdálili od přírody. Dokonce tak moc, že už ji ani nedokážeme pozorovat bez vedlejších stimulů. Musíme aspoň vylézt na rozhlednu, aby jsme viděli co nejvíce do dálky, ale vůbec si nevšimneme, že u třetího schodu před očima přeletěla vážka a o kousek dál z nory vykukovala myš. Jsme tak slepí, že si vůbec nevšimneme jak se v kaluži topí včelka, nebo jak ve větvích nádherně cvrliká sýkorka.
Bodejť by taky ano, když i zálesáci sedíc na pařezu tlemí do mobilu a v uších mají nacpané sluhátka.
Přitom stačí tak málo. Otevřít oči a našpulit uši. Jestli to někdo bude chtít, tak rázem zjistí jak je příroda silná a doslova na pár metrech uvidí stovky druhů života.

Jde o to, ze uzivat si prirodu jaka je lidem nedojde, planeta je zahlcena produkty, cestovkama, zazitky, nevim cim vsim. Na venkove je to asi lepsi, ale tam se mladi snad i stydi zit, zenou se do mest.

V lete chodim kolem reky, casto dve hodky tam, dve hodky zpet, muzu jit regulovanou cestu, nebo na druhou stranu, tam jdu po kraji lesa nikde nikdo a bomba, predstavuji si jak kdysi lidi zili, pri migraci narazit na reku, to byla vyhra, plno jidla, urodna puda, proto stoji mesta na rekach, to je jasny, taky se o ta uzemi bojovalo uz od praveku. Kolem rek musi lezet neskutecne mnozstvi archeologicky hodnotnych predmetu atd.

Chlapci hovorite mi z duse, klobuk dole.
Vôbec nejde o to, ci si na druhej strane zemegule a hladas ten naj zazitok.
Staci byt v lese ktory mas za domom, je to krasa sama o sebe.
Ide o to, vediet si to uzit.

1 Like

Nekdy mam chut jit dal a dal, ale musis se vratit, cas je dalsi vec ktera me znervoznuje, kterej vul vymyslel mereni casu.

:sweat_smile:

1 Like

Aha tak, ja som predtým nepochopil, že si to myslel ako vtip :slightly_smiling_face:

1 Like