Marko vyzýva na zmier: Máme dosť problémov | Magazín F1 - F1online.sk

Znie to trochu zvláštne, ale Helmut Marko sa po Veľkej cene Rakúska zhostil roly hlasu rozumu v tábore Red Bullu. Samozrejme, Christian Horner sa nemohol pustiť do svojho jazdca a podobne ako v roku 2018 ho neúnavne obhajoval. Aj keď možno vnútorne sám vedel, že Verstappen v súboji s Norrisom ohýbal a obchádzal pravidlá, ako šéf musí držať obranné línie pevne zovreté. Helmut Marko však zvolil odlišnú rétoriku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161549/marko-vyzyva-na-zmier-mame-dost-problemov

Uz som tu cakal Shitnerov alebo HellGrohov koment, ako je v RBR predsa vsetko v poriadku a su to vymysly medii :rofl: nestihaju chlapci

Hele Helmut se nám konečně probudil.
Ale kde Helmut byl minulého půl roku co Jos rýpal do Hornera kde mohl za vydatné pomoci tisku. Přitom Jos není zaměstnancem týmu, tak Jos byl první kdo měl dostat přes kulky, aby se umravnil. A tím že Helmut Jose celou dobu podporoval, tak samozřejmě taky.

1 Like

Chodící komplex Raptor. Tohle je vše, co zvládneš vyplodit? To je pak dost smutný

3 Likes

O čem se psalo x měsíců, tak tu bylo popíráno a ještě tu člověk sklidil urážky, za sdílení těch zpráv. Teď, když to potvrzují samotní členové RBR, tak ti stejně tragičtí jedinci to nezvládají a urážejí tu ještě víc. Možná by jim někdo měl říct, že za situaci v jejich oblíbeným týmu nemůže nikdo z fóra, že si tu vyvtořili takovej komplex, vůči ostatním🙂

2 Likes

Pozri sa co tu plodis ty, ty rakovina

@Daaviid23 @Hedgehog já jen, kdo tu vyvolává hádky, uráží a rozkládá fórum :slightly_smiling_face:

1 Like

Jeho problém že se s tím nedokáže vyrovnat :smiley: Prostě “kindergarten”

2 Likes

Fnuk fnuk😏 Oni dvaja su zodpovedni za to, co ja pisem alebo ako?

Vcera si tu trollil cely den ako to Verstappenovi fanusikovia nedavaju co sa stalo v nedelu a dnes budes hrat obet? Ci som ti pokazil den, ked som sem napisal prvy, co chceli s tvojim pichacom napisat vy?

A ano, rozkladas forum a vyvolavas hadky

Přesně. Měl bys být chlap a měl by ses Honzovi omluvit s tím, že měl celou dobu pravdu.

A pak vykouřit dýmku míru jak v RB.

2 Likes

Jos ma aku poziciu v Red Bulle? Otec pretekara, pritom rozbija cely tim. Necudujem sa Hornerovi, ze by ho najradsej poslal do Mercedesu.

Marko priznal, ze to drhne medzi Verstappenom starsim a Hornerom. Jos zastava v RBR nejaku funkciu o ktorej neviem? Povolanie ocino jednicky teamu? Tak aka obcianska vojna v RBR? Maximalne tak taka, ze Marko chytil stranu Josovi kvoli Maxovi a bol problem. Nevidim ziadne naznaky natahovacky o moc. Cele to naopak smeruje naspat k Verstappenovi, ktory sa ocividne pred sezonou snazil zdiskreditovat Hornera

Takze v com mal presne Badboy pravdu? Ze sa v RBR nieco deje? Ano, to mal. Ale nemal ani najmensieho tucha co, so Situsom tu ochotne verili kazdej somarine, co media priniesli a trollili tu s tym. Takze ano, ked sa blbca opytas, kolko je 5+5 a on ti povie 59,14,2,48,97,64,32,25,7,10,99,1241 a ty mas potrebu ho pochvalit, ze spravna odpoved bola niekde medzi kopou sr4ciek a vedel ju, tak ano. Mal AJ pravdu :slight_smile:

2 Likes

… tenhle už ji kouřit nebude :smile:

1 Like

Puff se tě, ale na nic neptal :slightly_smiling_face:

Ale ty víš, co jsem myslel.

Když to sem dával jako první, že tam jsou vnitřní boje, že by to mohlo ohrozit Verstappenovce nebo Neweyho, tak jste se mu smáli, že je blázen.

A děje se to.

1 Like

Človeče to je cez čiaru nazvať iného človeka rakovinou. Prosím ospravedlň sa. Nevieš diskutovať slušne? A máš niekoho blízkeho kto bojoval, alebo bojuje s rakovinou? Určite nie. Tak buď rád a ďakuj Bohu.

3 Likes

Ja viem, Puff chcel aby som ta poskrabkal za uskom bez zasluhy. Ty si vlastne taky pravy Jos Verstappen tohoto fora. Taky zmrdecek, co si mysli, ze ma vo vsetkom pravdu, vsetko robi dobre a tym padom ma pravo cele forum rozd*bat :smirk:

Neber to prosim tak osobne. Znie to skoro ako Tsunodova historka s “r3tardom”. Samozrejme ze to nemalo nic spolocne s ludmi s rakovinou.

S HellGrohikom to uz tak raz je, ludia sem vdaka nemu prestavaju chodit, pomaly to tu vdaka nemu zakapava, hence Hogrik je rakovina fora. Taha sa to roky

2 Likes

Kecáš blbosti, jestli se s ním neumíš lidsky vypořádat tak ho ignoruj a přestaň škodit.

1 Like

Ved aj ty vies, co myslim ja Puff. Kazdy den to bolo nieco ine, co sa podla neho/nich dialo v RBR. Takze znova. Mal pravdu ze sa tam nieco deje? Mal. Mal pravdu s tym, co sa tam deje? Nemal, lebo vymenoval 800 veci co sa tam vlastne deje, takze to bolo len neunavne hladanie, prepostovavanie a ptoom trollenie ohladne kazdej neoverenej spravicky.

Mimochodom, cim presne spajate Neweyho odchod s tym, co sa v RBR deje? Len tym, ze je tam spolocna casova linia?