Marko vidí len rozmazané svetlo na konci tunela: Faktom zostáva, že McLaren jasne dominuje | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull po piatku “vytriezvel”. Tak zhodnotil efekt vylepšení športový poradca Helmut Marko, ktorého tím vkladal najväčšie nádeje do dvoch momentov tejto sezóny. Ten prvý zasiahol svoj cieľ len čiastočne, keď sa ukázalo, že nový balíček nebude stačiť na zdolanie McLarenu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198963/marko-vidi-len-rozmazane-svetlo-na-konci-tunela-faktom-zostava-ze-mclaren-jasne-dominuje

Počkat, neříkal Helmut, že má McL čas jen do Imoly a potom je RBR předběhne výkonnostně?

Rikal. Ten Marko uz je ako ty, furt trepe. Podla teba uz Horner skoncil minuly rok po testoch. :clown_face:

Franz Hermann je zachrání. Teda pokud bude mít zakázané bop jak v gt.

1 Like

3 Likes

Někdo lže. No kluci z GT to nejspíš nebudou.

Ja si nemyslim, ze by isiel s inym specom na ten test a este by potom flexil, ze sundal rekordy :smile:
Ved to je nanajvys hlupe

1 Like

To flexil jenom Marko.

no tak to snad nemusime ani rozoberat, Markove fantasmagoricke vyhlasenia su zname cele roky :smiley:

Ešte počkajme. Preteky sú až zajtra. Pevne verím, že Helmutove obavy sa potvrdia.

Jj, ten je zachrání

Boze, vikend co vikend uz je to fakt otravny.

Keď som vyskočil z auta, veľmi som si to užíval, ale rýchlo som si uvedomil, že som ešte nezískal žiadne body.

Franz :rofl:

Franz Hermann a Hermann Franz je dosť veľký rozdiel, ale nevadí. Brnenský slniečkari a aktivisty musia vždy niečo nájsť, keď niekoho sa snažia zdiskreditovať.

5 Likes

Koho diskredituju? Copak můžu za to, že si Max vybral tohle jméno, pod kterým jel? :grinning: hlavně, že ti z to zase praskla cévka
Btw čím jsem aktivitsa a sluníčkář Šimonku? Frustrace z Ferrari?

To byl fakt nestastnej zert s tim Hermannem, kdyby tusil mohl si dat aspon Volejnika.

Oni to nerozlisuju, lebo u nich je Jan Groh to iste ako Groh Jan. Nech to napises v akomkolvek poradi, stale to bude :poop: .

:bomb:

To asi měl, když to tu tak pohoršilo Šimonka

Si nikdy neviděl, že se uvádí první příjmení a druhý křestní? Tak to si očividně tak moc necestoval

Franz Hermann bolo u maxa,
Hermann Franz bol ten nacista

Formát tých mien je istý. Aj wiki aj max použili jméno príjmení

2 Likes