Marko si nevie vysvetliť Verstappenove problémy na vode. Gumy sa správali naopak | Magazín F1 - F1online.sk

Po troch pretekových double a štyroch pole positions sa Red Bullu máli tretia a šiesta priečka, ktorú Max Verstappen so Sergiom Pérezom vybojovali v šprintovej kvalifikácii. Zatiaľ čo Mexičan si za to do istej miery môže sám, Helmut Marko sa obhajcu titulu zastal. Red Bull vraj nemá vysvetlenie na to, čo sa stalo s jeho pneumatikami.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/150803/marko-si-nevie-vysvetlit-verstappenove-problemy-na-vode-gumy-sa-spravali-naopak

Odměna za Josovou propagaci Hornera?

Trosku zaprsi a uz je 2x mimo trat. To je slaby 2nasobny majster sveta. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

5 nasobny dostal od Norrisa :rofl::rofl: to uz ine kafe :sweat_smile: Dokonca prehrava s kolegom Russellom na body. :smile::smile::smile:

Pisem po skonceni sprintu. Ako to dostal 7 nasobny od Norrisa? Norris, uplne zly start. Ten 7 nasobny to urobil omnoho lepsie. Mohli by ste trocha pochvalit Lewisa za ten start alebo sa to vobec neda?

Ako 2 najsobny mohol dat dole 5 nasobneho???

Aj ked das 20smajlov, aj tak vieme ze ti bude Hamilton trhat srdce na kusky pocas kazdej VC do konca svojej kariery… A raz ked z F1 odide, tvoj svet a zivot fanusika F1 skonci :smiley:
Trapne, ubohe… zaroven smutne…

Lebo ma dominantne auto od roku 2021 :b: