Marko: Red Bull je len o Maxovi. Do nášho prostredia by nezapadol ďalší majster sveta | Magazín F1 - F1online.sk

Stojí vôbec Red Bull o titul v Pohári konštruktérov? Od vášho postavenia v tímovom šampionáte závisí výška odmien od FOM, ale zároveň vám uberá čas na vývoj vo veternom tuneli. Na verejnosti sa preto v poslednom čase horúčkovito diskutuje, ako veľmi tímu prekážajú súčasné výsledky Sergia Péreza.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181332/marko-red-bull-je-len-o-maxovi-do-nasho-prostredia-by-nezapadol-dalsi-majster-sveta

Neporadili. Ani náhodou. Určite ani McLaren ani Mercedes.

No jo, tady se zas fanatici Maxe budou vymlouvat :grinning:

1 Like

Snad si sponzoři Helmutového doznání všimnou a přestanou vyhazovat perly oknem.

1 Like

Tak, a teď by mi místní rozumradová skupinka mohla vysvětlit, proč že chtěj toho Landa? :smile:

1 Like

čo zrovnavať pereza z bottasom ne bo barichelom ?? nesiaha im ani po kolena bottas zbieral pravidelne podia tam kde hamilton ma vyhru tam botas ma 2 miesto ved tento človek ma zruba 70 krat bol na druhom mieste Barrichello ich kolem 30 hej nepametam si šetko viem že mal zruba 70 krat zskal podium neopovažujte sa zrovnavať pereza z ktorym kolvek tich to jazdcov lebo nema na to

1 Like

I podceňovaný Massa byl lepší. A o kus.
Jinak z těchto tří zmíněných jezdců byl nejsympatičtější Rubes. Neskutečný srdcař. :+1:

Red Bull sa za dve dekády dostal titulmi do klubu velikánov medzi tímami.
Bohužiaľ iba výsledkami. Renomé si dokonalo ku*ví tým že v jednom kokpite má platiča akého história nepamätá…
V podstate ich Carlos Slim drží v šachu.
Toto si nenechali so sebou robiť nikto z tímov ako Williams, McLaren, Lotus, Ferrari a ani noví veľkí hráči ako je Mercedes alebo Aston Martin…
Enzo Ferrari je ešte aj dnes považovaný za Commendatore, s veľkým rešpektom o ňom hovoria všetci čo sa obtreli o Formulu 1, Sir Frank Williams dokonca majstrom sveta dával mizerný plat vedomý si hodnoty svojich kokpitov, Ron Dennis dával do late ešte aj samotného konštruktérskeho guru Adriana…
Nikto z nich by neklesol na túto úroveň, čo predvádza Red Bull s Perezom.
Po všetkých tých tituloch teraz najviac ukazujú svetu že sú to len “malinovkári” závislí na predaji plechoviek. Lebo plechovky sú peniaze a peniaze sú všetko…
Adriana to asi tiež pochopil a podľa toho sa zariadil…

je naozaj tažke najsť horšieho pilota ako je perez

Rok 2007 bol dokonalou ukazkou.

Tento víkend si Péro zatím žádné pochvaly nezaslouží, ale když je ochoten i v závodě dělat testovacího paňáca, tak už asi škemrá z posledního, aby si ho v RB nechali.

Tak by mohl rovnou misto kecu vysvetlit proc VER tahal Norrise do Red Bullu :rofl:

Ty by si nam mohol vysvetlit preco si tvrsil ze max nechce vedla seba lepsieho pilota ze ceko je najlepsia volba… Tak preco chcel Max od Landa aby prišiel do RB? Minule si to od ignoroval tak skus teraz :joy:

1 Like

Situs ti to vysvetli, lebo tam nechce silnejsieho kolegu, preto… “Logika” :man_shrugging::joy:

Však čekáme na to vaše vysvětlení teď, proč tohle Helmut řekl.

Ty mozes cakat na Ježiška akurat tak :wink:

Takže nemáš na to, abys to vysvětlit? To stačilo napsat hned

Nemam nato nie som v markovej hlave, tqk isto ako vy dvaja ste ani nepipli o tom norrisovi v RB ked to max vravel… Ok a uz nemam na teba cas… Prijemnu nedelu za PC samotár :muscle:

Že Perez je nejlepší volba tvrdí sám Max :smile:

1 Like

Sam max tvrdi aj to ze volal landa do RB. A ty si tvrdil ze max nikoho nechce :v: no jooo