Uvidíme, co vymyslí Horny s tou termokamerou.
Hlavně, aby zase neposílal holkám, že jeho prst má ve vzpřímeném stavu 37 stupňů.
Není to tak dávno kdy se vysílaly termozáběry na pneumatiky v přímých přenosech zcela běžně.
Ferda jak sa da zavesit linka na youtube ?
Mne to tento server blokuje.
Nejspíše jsi ještě nenapsal dostatečný počet příspěvků.
“Doktor” Marko sa musí spoliehať iba na technické direktíva zavedené od Španielska, ktoré ale aj tak nič nezmenia, čo sa týka rozloženia síl.
Aby jste mě později zase nechytali za slovo, tak ten balance of performace je samozřejmě vtip. Letos.
Příští rok to ale bude realita, ještě budeme vzpomínat na letošek, jak to bylo krásně vyrovnané (není)
Že si tohle nepsal těm, co s tím přišli, jestli si nepochopil tu satiru, tak ti očividně rychle klesá IQ, ale můžeš si za to sám tímhle přístupem
Hele, jedna technická. Lidé, kterými opovrhuješ, dělají (říkají) věc, kterou opovrhuješ…a bojuješ proti tomu tím, že se začneš chovat stejně? Tohle se tu aplikuje často (nejen ty a nejen tady) a já tomu moc nerozumím, nikdy jsem to nechápal.
Dejv tu hrá 5D šach, Dejv je vodca RBR úderky.
Tak by ti mohl vysvětlit i normal, když tu chceš dávat šachmaty…
Já proti něčemu bojuju? Tak díky za novinku. Ale je vtipný, jak ty tu budeš psát o tom, že něco takovýho nedává smysl, když tohle zrovna děláš ty. Nad některými tu opvrhuješ a pak tu píšeš stejný nesmysly nebo tu nesmyslně reješ.
Já opovrhuju lidmi jako Bob, Judas a ještě ten jeden troll s profilovkou McLarenu na jehož jméno si zrovna nemůžu vzpomenou…a vidíš tady že bych se s nimi nějak hádal?
Nebo s nima vůbec nějak interagoval?
Ok, díky za potvrzení, že lidi co tu mají 8 účtů, uráží tu bezhlavě, lžou o ostatních uživatelích atd, tak jsou pro tebe kámoši. Máš dobrý morální hodnoty
Btw ano, viděl jsem, že si na ně reagoval
15DavidůCoulthardů
To je zase diskuze jak pojď na mě z boku.
Ty rozlišuješ lidi jen na dvě skupiny, na kamarády a na ty co nenávidíš?
A to píšu kde? Tys napsal o tom pohrdat někým.
Sám si teď napsal s kým tu máš "problém " je tu nějak brát. Tak logicky beru, že zbytek je pro tebe ok.
To není nenávist, to je jen to, že tyhle lidi nemůžu jakkoliv respektovat nebo brát. Což se o tobě nedá říct, ale rak hlavně, že si pak nebudeš stěžovat na boba, až bude psát to co Jos například.
tak Jos tady hází daleko horší věci než bob, ale protože ted napsal Davidovi že je vudce jejich, tak mu polechtal ego a Davidovi to stačí, to co tu píše pak přehlíží. Docela jednoduchost, řekl bych. Ale co čekat od člověka, který se vydaval za fandu Ferrari a nepokrytě fandí RB.
Klucí, tahle diskuze nikam nevede, tak to ukončíme, ju?
Tak logicky, když je to pravda co jsem napsal a nemáš k tomu nic