Marko predpovedá, kto v roku 2026 zabojuje o titul. Red Bull chýba v okruhu favoritov | Magazín F1 - F1online.sk

Keby Helmut Marko ešte stále pôsobil v Red Bulle, na otázku o motorovom programe červených býkov by mohol povedať, že všetko ide podľa plánu. Dnes je už oficiálne na dôchodku a hoci priamu otázku na pohonnú jednotku Red Bull Powertrains nedostal, nepriamo naznačil, že podľa neho bude Mercedes v lepšej forme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224543/marko-predpoveda-kto-v-roku-2026-zabojuje-o-titul-red-bull-chyba-v-okruhu-favoritov

Vyzerá to tak, že jeden z veteránov bude mať veľmi slabú sezónu. Ale možno prekvapí a poctivo si spravil domácu úlohu z technického myslenia :smiley:

Motor RBPT na trati.

Lindblad to roztočil do bariér.

Pěkný start na začátek.

1 Like

Psalo se, že se roztočil, ale třeba se roztočil, že mu chcípl motor. :smiley:

Chcel zacat ako Verstappen a zacal ako Gasly (v RB). :grimacing:

Jestli začali nastavovat vůz na Emilové potřeby už v Toro Rosso, tak se vedení RB pomátlo.
Ale je dobré především pro sázkaře vědět, že je letos RB mimo hru. :slightly_smiling_face:

Jen otočka do štěrku. Nevynechal mu motor?

Kyseliny kvůli nabíjení brzdí více než bylo potřeba a zadní kola se zablokovaly.
Nebo se snad zadřel RBPT motor?

Možná přidal moc plynu a bylo to.
Déšť, 770kg a 1000+ koní, to je hned.

Podle zvuku se zdálo, že podřadil a kola se blokly.

Tak to dopadá, když se kompres zvedne z 16:1 na 18:1. :rofl:

1 Like

Alpine vyjelo. Hurá. přiznám se, že mě hrozba rozpadu celého týmu docela silně strašila.

image

Zatím sice jezdí na volnoběh, ale i tak se jedná o mnohem lepší vstup do sezóny, než minulé Hondy.

Nebyl si to ty, kdo tu hájil Hondu až do 2024?

I za současné. Jediný tým, který nevyjel, protože nemá s čím.

1 Like

A zachoval jsem se zcela správně, že jsem Hondě věřil.
Problém totiž nebyl v Hondě, ale v Alonsovi stejně jako teď. :rofl: