Marko: Pérez má smolu, že stojí proti talentu, ktorý sa rodí raz za sto rokov | Magazín F1 - F1online.sk

Tak mě se to hodnocení líbilo. A souhlasím s 95%, co řekli.

Známky i komentáře měli v pohodě.

Jen právě nevím, co jim přeskočilo u dvojice Piastri Norris.

Piastri vystrčil růžky, jsem na něj zvědavej příští rok. Nebylo to dokonalý, ale pověst nadějného talentu zatím myslím potvrdil. Dej mu ještě čas, prostě nováček.

Jakože po Williamsu byl RB nejslabší?

Dávám mu čas.

Ale když někdo řekne, že hlavní bodový rozdíl nastal na začátku sezony, protože Norris byl zkušenější a tím pádem auto zvládl lépe… tak to fakt neberu… Když to bylo asi 12-5. :smiley:
A to jim spadlo kvantum bodů do klína za Austrálii… jinak by to bylo tak 4-1 :smiley:

Norris letos jezdil výborně… vždycky mu sem tam špetka něčeho chybí, ale před Oscarem byl rozhodně o parník.
Známka je jedna věc, ale ten celkový komentář byl velmi nespravedlivý.

1 Like

Dalsi clanok o RB, dalsia demagogia hejterov. Idealne, ked ti to nevysvetlim ja ako to je, ale niekto priamo z F1 (a nie len tak hocikto):

Takze nie, RB nerobi auto specialne pre Maxa, RB robi auto so silnym predkom, ktore je najrychlejsie a Max ho dokaze zvladnut lepsie ako Sergio.

A este jeden bonus od Jensona. :slight_smile:
https://www.youtube.com/shorts/2q0pldz3BAs

3 Likes

Jenson byl vždycky hodně chytrý kluk. :+1:

1 Like

Zase si tu dropol bombu… Este ze ta maju v blocku lebo by sa tu strhla vlna nadavok na buttona :joy:

1 Like

Ten blok Honzikovi nejako nefunguje, kedze vo vedlajsom vlakne na mna reaguje. A Situs si ma dal do bloku, lebo by proti mne nevyhral ziadnu fakticku diskusiu a argumentaciu a pri kazdom pokuse tu dostal sodu od celeho fora, tak jeho ego to nezvladlo, takze je to pre neho takto lepsie. :smiley:

Ale mozno na jar vymyslim nejaky ucet, z ktoreho chlapcov trosku budem stengrovat, ked im bude malo to, ze Max zase vyhrava. :smiley:

Emil bude vyhrávat i v příštím roce?
Domenicali tvrdil, že prý už nee. :slightly_smiling_face:

To uvidime na jar, ale je to zatial pravdepodobne. Kde to Domenicali tvrdil? To mi zjavne uslo. :slight_smile:

Boss formule 1 Stefano Domenicali tvrdí, že v příštím roce uvidíme jednu velkou změnu. Týkat by se měla toho, že ostatní týmy sníží náskok letos dominantního Red Bullu.

Ale znáš to. Řeči se vedou a voda plyne.
Osobně si myslím, že letos přešel na výrobu vozu pro příští rok už v první půli sezóny. Tak velký měl náskok.
Ferrari i Mergl budou své vozy hodně překopávat. To je znovu posune kousek dozadu, takže žádné výrazné změny osobně nepředpokládám.

Ty nevis ze Suchar bude vyhravat furt kazdy rok, stejne tak jako bude Ferrari prohravat s Mercedesem, jinak uz to nikdy nebude :rofl:

uz som ti chcel napisat, ze si si nalozil ako pre psa…

2 Likes

To som cital. Avsak tam nikde Domenicali netvrdi, ze Max nebude vyhravat. Iba tvrdi, ze naskok RB bude mensi. :slight_smile:

Já budu spokojený, když nebude jezdit dak daleko vepředu. Dyť jsou tyhle závody nudné jako jednokolové kvalifikace. Když nesprchlo na poslední kolo, tak stejně vždycky vyhrál Senna.

Aspoň ses nadechl na odvetu. Že jó.
Ale neboj i správné dýchaní ke sportu neoddělitelně patří. :slightly_smiling_face:

na odvetu za co? mam nejaky dovod?

Já budu spokojený, když budou rozdíly mezi jezdci těsnější. Takhle není na Emila vyvíjen žádný tlak a ani jeho tohle kroužení bz adrenalinu nemůže bavit.

Proč na dávek na JB? JB třeba řekl, že Russell v Las Vegas neudělal nic špatně, ale to se vám do krámu nehodí :joy:

Dyť sám píšeš, že jsi mi chtěl naložit a nebyl důvod.

1 Like