Marko: Pérez má smolu, že stojí proti talentu, ktorý sa rodí raz za sto rokov | Magazín F1 - F1online.sk

Diskusia o kvalite Maxa Verstappena a „nekvalite“ Sergia Péreza by sa dala viesť donekonečna. Faktom však je, že skutočne nevieme a nikdy sa ani nedozvieme, aké sú skutočné kvalitatívne rozdiely medzi jednotlivými jazdcami na rošte. Dá sa na to pozerať z toľkých uhlov a v hre je toľko premenných, že sa to nedá zmerať. Taký Helmut Marko vám však vždy povie, že za všetkým je jazdecká kvalita Maxa Verstappena a trápenie Sergia Péreza nie je trápením, ale dôkazom jazdeckej geniality holandského pretekára.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/136947/marko-perez-ma-smolu-ze-stoji-proti-talentu-ktory-sa-rodi-raz-za-sto-rokov

Haha,Talent raz za 100 rokov?Senna,Schumacher boli daleko lepsi ako nejaky protekcny Verstappen,ktory len tazi z genia Adriana Neweyho…Vzdy bol iba v Red Bulle,najskor v juniorke,ale stale mal podporu celeho Red Bullu a hlavne Adriana,ktory dokazal urobit majstra sveta aj z tak priemerneho pilota ako bol Jacquse Villeneuve…Posadte Maxa do Mercedesu a tento rok nevyhral by ani jedny preteky!

4 Likes

Perez má smůlu že se na jeho potřeby kašle a proto jeho výkonnost klesá. Nedávno jsem viděl nějaký graf kde byla zobrazena výkonnost Maxe a Ricciho a bylo to celkem zarážející. Ne to jak šel Max nahoru, ale jak šel Ricci dolu. Já v tom vidím vývoj na Maxe který bude mít své specifikum. Vsadil bych se že Max vs Perez v takovém Mercedesu jenž je znám že se snaží dělat auta s dobrými jízdními vlastnostmi by k sobě byl o mnoho blíže. Spojení Max a RedBull je prostě specifické, a pokud to auto Perezovi nesedí dá se to čekat i do budoucna. Je otázkou komu by vůbec sedlo a zda by byli ochotni ho tam k Maxovi dát.

1 Like

Za vsezko moze redbull lebo su yebnuti a robia auto co najrýchlejšie a na pilota, ktory je generačný talent a žnú úspechy… To sa proste nerobí, aby takto niekto rozmýšľal. Iba d3m3nti by to robili dalej :flushed: :thinking: :frowning:

Přesně tak! Vzdejte hold králi králů, vy holoto! :sunglasses:

1 Like

Tak co? Už jsi viděl hodnocení jezdců a týmů?

Se vším víceméně souhlasím. Tedy až na Alfu a McLaren. (jezdci)
Zejména u McLarenu byli totál mimo. :slight_smile:

Jsem stejného názoru.
Letos jsme zřetelně viděli na McLarenu jak velký skok dokáže vývoj vozu v průběhu sezóny udělat.
McL začal v mizerii a někde v půli začal dělat zázraky.
Podobně se zlepšují všechny týmy, ale my to nepoznáme, protože ostatní nezaspali jako McL.
A teď si vezměme RB. Ano mají Adriana, ale díky výsledkům z minulého roku a neviditelné pentli mají omezené testování a stropy RB taky nepomáhají. Tak holt někde šetřit musí, ale kde a na kom?
Na Emilovi a na jeho vozu to určitě nebude. Tomu se smetana vždy dostane jako prvnímu a Péro musí čekat na zbytky.
Pak se nedivme, že Péro nestíhá a aby se Emilovi alespoň trochu přiblížil, tak musí tlačit na pilu a proto dělá tolik chyb.

Prosím berte můj názor jako konstatování, né jako nadržování Pérovi a hanění Emila.

1 Like

Chystám se na to, budu to poslouchat na procházkách se psem, asi to bude na dlouho dle délky :smile:

1 Like

Mylíš, že Tě pes v tomhle sněhu neopustí a nevrátí se domů dříve než se dozvíš výsledek? :grin:
Jakého máš Punťu?

a mě se nezeptáš jo?

Honzo, viděl jsi nový Eisking a jejich hodnocení?
Co na to říkáš? :slight_smile:

1 Like

Něco jako jezevčík černej jak bota :smile: Už ho máme čtvrtým rokem po té co jsme ho jako jednoletého “vykoupili” z jedné nebílé rodiny. Sníh miluje, takže nějaká naděje že se dostanu k výsledku existuje :smiley:

2 Likes

Takže čistokrevný strasse hund. :dog2:
Tihle bývají hodně vděční, ale bohužel i nedůvěřiví. Někdy bývá dlouhá cesta, než si k nim cizí člověk najde cestičku.
V tomhle sněhu se dost nanosíš, že? :grin:

Asi po 3 letech konečně neutíká pryč když jen někdo vstane z křesla, chtělo to dlouhý čas ale už je to správnej rozmazlínek :grin:

1 Like

Vidim, ze konspiracni teorie nekonci ani po konci sezony. Mel by ses stydet.

Jsou to zlatíčka. Nedávno jsem se staral o jednoho Německého pinče jehož pániček byl v nemocnici a byla to velká radost. Však se se mnou měl jako v bavlnce.
A jak jsem mu vyvařoval.

1 Like

K cemu jsou tyhle clanky, nechci zazit upadek Suchara az mu Newey nedoda dominantni auto postavene za prachy z sedych zon ktere FIA nema zajem buhvi proc potirat, zbydou jen krvave spary po zdech a kviceni z jatek.

hodocei

3 Likes

Díky, alespoň si to nemusím pouštět :grinning:

1 Like

Ten McLaren mi od nich nepřijde tak špatnej :stuck_out_tongue_closed_eyes: Bottas za 4 mi přijde přes čáru, a od tebe za 5 pro Strolla? Hele ten finiš na 5 nebyl. Norris při nejlepším 2.