Marko opäť predbehol oficiálne stanovisko: Verstappen zostane aj v roku 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Letným mesiacom vo Formule 1 dominovali špekulácie o ďalšej budúcnosti Maxa Verstappena. Tie kulminovali po prepustení Christiana Hornera, ktorý bol podľa mnohých jedným z hlavných dôvodov, prečo tábor holandského pretekára spochybňoval svoju ďalšiu budúcnosť v stajni z Milton Keynes. Tá je teraz presvedčená, že jej najväčšia hviezda zostane s tímom aj v roku 2026.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209412/marko-opat-predbehol-oficialne-stanovisko-verstappen-zostane-aj-v-roku-2026

To je dobre, to znamena ze aj buduci rok bude iny majster ako Max.
Snad to bude Fernando alebo Charles.

1 Like

Jo, títo dvaja by aj mňa najviac potešili (Fernando viac).

Neviem, ale asi by som zostal pri McLarene

Horner mal zostat do konca 2030, Verstappen na 2028, Perez do konca 2026, Lawson 2025, Newey do konca 2027… Naco tam vlastne tie kontrakty vobec podpisuju?

Kdyby se nekdo nudil, tak doporucuju mrknout. :slight_smile: Bavi se tam i o formuli, ktera Maxovi moc nepadne a musi se na ni prizpusobovat. Kazdopadne GTD musi bejt radny peklo a dobra sypacka na okruhy…

2 Likes

Nedalo to GTD aj nejaky Nordschleiffe rekord nedavno?

Jojo, dalo… Ale jeste ma daleko k GT3 RS rekordu. A hlavne co se tak proslycha, tak porsche testuje v tajnosti GT3 RS s turbem. :smiley:

Tak to je konecna od porsche, to zajazdi nords za 5,5 minut

GT3 RS bola, je a bude atmosférická bez turba, pán Boh ochraňuj človeka ktorý zničí ten skvost

Tak to prekonala Corvetta, myslim toho Mustanga, 6:49.275

S 6:49.275 by byla rychlejsi i nez gt3 rs. :smiley: Ted jsi mi v tom udelal dobrej zmatek. Myslis normalne vettu ZR1 z tovarny? To si myslim, ze tohle chevrolet nezvladne jeste par let… Nikde na netu nemuzu ani nic najit. Mas nejaky info? To me zajima. :smiley:

maju nove zihadlo :slight_smile:

2 Likes

Ty vole, fakt ze jo. Dobre ty, diky. Tohle me uplne obeslo bez povsimnuti. POV z jizdy teda kvalita jak Honzikovo komentare na foru…

1 Like

https://www.tiktok.com/@brandentempleton/video/7442647944232308001

Tebe toho minulo očividně víc

1 Like