Marko odmietol slová Péreza o novej zmluve. Cunodov výkon prirovnal k Verstappenovi | Magazín F1 - F1online.sk

Júki Cunoda nikdy nebol spájaný s pôsobením v Red Bulle. Po skvelom úvode sezóny však mnohí poukazujú na skutočnosť, že urobil oveľa viac ako Pierre Gasly či Alex Albon, ktorí veľmi skoro dostali šancu od hlavného tímu. Japonský pretekár je od sedačky v hlavnom tíme stále ďaleko, ale zdá sa, že začína dostávať ocenenie za svoju snahu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/149959/marko-odmietol-slova-pereza-o-novej-zmluve-cunodov-vykon-prirovnal-k-verstappenovi

Marko se zmínil o Alonsovi? Prospěšně? :open_mouth: Děje se to!

1 Like

Ale už ma nachystanej RB merch na příští rok

deptanie všetkých mimo Verstappena … Sergio robí naďalej čo má, je jasná dvojka a pokiaľ nebude robiť Maxovi problémy tak má miesto v kapse

2 Likes

RIC to už má najskôr spočítané.

2 Likes

takze v RB je jedno miesto volne Fernando…

1 Like

Toto si prosím.

1 Like

Eh, to zni jako kdyby se novemu motoru Powertrains moc nechtelo, jestli se vubec nejaky pripravuje.

Tsunoda v Red Bullu by znamenal prodlouzeni spoluprace RB vs Honda. Nebylo by to poprve kdyby Honda blafovala.

Nemyslím. Podle mě je pro ně preferovanou možností nechat si svoje jezdce. Akorát nechtějí udělat chybu v tom, že by jim dali smlouvy už teď. Takhle se budou oba pěkně snažit. Že by jim je někdo chtěl přetáhnout nehrozí, že by oni chtěli jinam asi taky ne. Možná snad Juki, ale nevšiml jsem si, že by byl mezi top týmy o něj nějaký zájem. Podepsat v současné době Alonsa nedává žádný smysl. Carlos už tam jednou byl a nemyslím si, že by chtěl dělat Maxovi nosiče vody.

2 Likes

Helmut brnká rád Checovi na nervy. Minulý týždeň sa chválil, ako dobre to vyzerá a Helmut obratom sprísnel.

Tak podle mne Checo zatím svými výkony úspěšně likviduje divoké teorie o konci v půlce sezóny, tady bych si klidně už vsadil na to, že smlouvu s RB dotáhne celkem v pohodě do konce a žádné divočiny nebudou.
Na druhé straně ale na konci roku mu zkrátka a dobře smlouva končí a případné ukončení nebude žádný podraz, ale naprosté právo RB. A že by jezdil tak skvěle, aby si spolehlivě zajistil smlouvu na 2025 si nemyslím - šance má, ale ještě k tomu povede delší cesta…

1 Like