Marko: Obaja bojovali zbytočne tvrdo. Možno sme mali zakročiť | Magazín F1 - F1online.sk

toto ma raz dobehne :smiley:

4 Likes

To uz ta dobehlo, ved uz si na mojej vyplatnej listine. :smiley:

2 Likes

Prochazi, ale ne jen jemu. Viz clanek zde, co postnul @Jos_Verstappen . Asi to tak FIA chce.
Ale Jedah byl ulet, to souhlas. Ale proslo mu to😁.

A na vyjadreni Sttelli mam svuj nazor, ale uznavam ze Lando je mnohem hodnejsi nez Max. Akorat nevim jestli je to vyhoda. :grin:

:grin::grin::grin:to uz te davno dobehlo. V urcitych kruzich zde jsi jiz persona non grata. :smile:

Ale byt na takovem seznamu je vizitka solidnosti, rozumu a smyslu pro fair play. :wink:

3 Likes

@Jos_Verstappen ma nejake rychlejsi prsty. :smiley:

1 Like

zjavne ti toho počas pretekov ušlo viac. Len pre istotu potvrď, že nevieš o tom, že ho Lando pustil späť “zvolnením” a znova sa zaňho zavesil, ok? Len aby bolo jasné, kto a ako o čom diskutuje a aké relevantné údaje dáva. :wink:

Dosť to potom vypovedá o diskusii a konkrétneho diskutujúceho.

1 Like

Tenhle článek https://f1online.sk/clanky/161172/uberme-z-kritiky-na-verstappena-trest-bol-prisny-a-norris-nie-je-bez-viny? Posuzovat samotnou kolizi bez toho, co se odehrálo při pokusech o předjetí předtím, jak to tam autor píše, nestačí, bavíme-li se u Maxe o dlouhodobém chování. A v tom se asi neshodneme :smile: . U samotné kolize nejsme moc ve sporu, Maxovi bylo přiřčeno “převážné” zavinění. To se ale asi většinou u podobných střetů dá říct, že “ten druhý” mohl kolizi zabránit, kdyby se stáhl atp., to celé nedává moc smysl.

:rofl:
Telo príliiš krátke (minimum je 15 znakov)

diky Shredderko, od teba si to vazim o to viac :heart:

3 Likes

:rofl:
Telo príliiš krátke (minimum je 15 znakov)

to už aj ja som šrederko? To o tebe dosť vypovedá, ty “nestrannosť” :smiley:

1 Apríla už bylo :grinning:

1 Like

tak, komentare vycerpane, zas nabuduce, priatelia, a shredder

1 Like

dávam ti srdiečko, lebo s tvojou voľbou súhlasím, a teda ešte ďalšie srdiečko sem :heart:

Myslim ze co se tyce chovani Maxe se shodneme. Nas rozpor bude asi v hodnoceni tech ostatnich. :wink:

No myslim ze v Jedah 2021 dostal sir Larbalestier mnohem vetsi bidu nez Lando. To by se jeho sirstvo mohlo citit dotcene. Tam to bylo urcite hodne ostre. Tohle byla za me strkanice.

A se Stellou jsem v pohode. Kazdy haji sveho. Ja bych byl na jeho miste horsi. :grin:

1 Like

Max mal volant rovno, len je ta zakruta na vnutrajsku mierne klopena “negativne” a mozno mierne zatocil este pred brzdami tak isiel mierne dolava. Lando mal ~2m vyasfaltovanej plochy nalavo takze tomu lahko mohol zabranit

1 Like

isto, a preto sa vlastne ani nezrazili, 2m by stačilo, či? :smiley:

nie stacilo by 20-30cm ale keby dal 1m tak ma Lando o dost lepsi vyjazd - i.e nic by tim nestratil

som neobjektivny, lebo pripustam, ze lando mal len o jedno porusenie tratovych limitov viac ako maxo? a teda nemohol na naho ziskat sekundu a pol, ktoru dobehol po poslednej zastavke v boxoch? tak teraz neviem na koho stranu som neobjektivny :smiley:

nepochopil si - to som ironicky odpovedal tomu, čo ťa citoval :wink:

A neskôr som mu aj vysvetľoval, že si nevšimol púšťanie od Landa…

aha… ok, tak som naozaj nepochopil…

1 Like