toto ma raz dobehne
To uz ta dobehlo, ved uz si na mojej vyplatnej listine.
Prochazi, ale ne jen jemu. Viz clanek zde, co postnul @Jos_Verstappen . Asi to tak FIA chce.
Ale Jedah byl ulet, to souhlas. Ale proslo mu to😁.
A na vyjadreni Sttelli mam svuj nazor, ale uznavam ze Lando je mnohem hodnejsi nez Max. Akorat nevim jestli je to vyhoda.
to uz te davno dobehlo. V urcitych kruzich zde jsi jiz persona non grata.
Ale byt na takovem seznamu je vizitka solidnosti, rozumu a smyslu pro fair play.
zjavne ti toho počas pretekov ušlo viac. Len pre istotu potvrď, že nevieš o tom, že ho Lando pustil späť “zvolnením” a znova sa zaňho zavesil, ok? Len aby bolo jasné, kto a ako o čom diskutuje a aké relevantné údaje dáva.
Dosť to potom vypovedá o diskusii a konkrétneho diskutujúceho.
Tenhle článek https://f1online.sk/clanky/161172/uberme-z-kritiky-na-verstappena-trest-bol-prisny-a-norris-nie-je-bez-viny? Posuzovat samotnou kolizi bez toho, co se odehrálo při pokusech o předjetí předtím, jak to tam autor píše, nestačí, bavíme-li se u Maxe o dlouhodobém chování. A v tom se asi neshodneme . U samotné kolize nejsme moc ve sporu, Maxovi bylo přiřčeno “převážné” zavinění. To se ale asi většinou u podobných střetů dá říct, že “ten druhý” mohl kolizi zabránit, kdyby se stáhl atp., to celé nedává moc smysl.
Telo príliiš krátke (minimum je 15 znakov)
diky Shredderko, od teba si to vazim o to viac
Telo príliiš krátke (minimum je 15 znakov)
to už aj ja som šrederko? To o tebe dosť vypovedá, ty “nestrannosť”
1 Apríla už bylo
tak, komentare vycerpane, zas nabuduce, priatelia, a shredder
dávam ti srdiečko, lebo s tvojou voľbou súhlasím, a teda ešte ďalšie srdiečko sem
Myslim ze co se tyce chovani Maxe se shodneme. Nas rozpor bude asi v hodnoceni tech ostatnich.
No myslim ze v Jedah 2021 dostal sir Larbalestier mnohem vetsi bidu nez Lando. To by se jeho sirstvo mohlo citit dotcene. Tam to bylo urcite hodne ostre. Tohle byla za me strkanice.
A se Stellou jsem v pohode. Kazdy haji sveho. Ja bych byl na jeho miste horsi.
Max mal volant rovno, len je ta zakruta na vnutrajsku mierne klopena “negativne” a mozno mierne zatocil este pred brzdami tak isiel mierne dolava. Lando mal ~2m vyasfaltovanej plochy nalavo takze tomu lahko mohol zabranit
isto, a preto sa vlastne ani nezrazili, 2m by stačilo, či?
nie stacilo by 20-30cm ale keby dal 1m tak ma Lando o dost lepsi vyjazd - i.e nic by tim nestratil
som neobjektivny, lebo pripustam, ze lando mal len o jedno porusenie tratovych limitov viac ako maxo? a teda nemohol na naho ziskat sekundu a pol, ktoru dobehol po poslednej zastavke v boxoch? tak teraz neviem na koho stranu som neobjektivny
nepochopil si - to som ironicky odpovedal tomu, čo ťa citoval
A neskôr som mu aj vysvetľoval, že si nevšimol púšťanie od Landa…
aha… ok, tak som naozaj nepochopil…