Marko o Vettelovi a Verstappenovi: Jeden sa vŕta v detailoch, druhý sa nepotrebuje ani rozohriať | Magazín F1 - F1online.sk

Pod rukami Helmuta Marka vyrástli dvaja jazdci svetového formátu a zároveň majstri sveta. Aj keď pôsobili v rovnakej jazdeckej akadémii, vyrástli z nich dvaja úplne odlišní piloti. Športový poradca a otec jazdeckej akadémie prezradil, že zatiaľ čo Vettel je detailista, Verstappen je v istom zmysle surovejším pilotom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167760/marko-o-vettelovi-a-verstappenovi-jeden-sa-vrta-v-detailoch-druhy-sa-nepotrebuje-ani-rozohriat

No, to jsem o Vettelovi tvrdil vždycky, prostě není to ten wow pilot, ale musí si to vydřít. Měl velký štěstí na Adriana :wink: Max to v sobě má, jen si nejsem uplně jistý zda to není za cenu absence respektu. K pravidlům.

Ja hovorim vzdy. So vsetkych pilotov po Sennovi mi Sennu najviac pripomina Verstappen. Staci mi vidiet ako jazdi kvalifikacie v Dzidde a mam hned jasno. On ked zaklopi priezor, tak je ako chrt pri love.

2 Likes

Verstappen je ale na milfky, senna to mal opacne

2 Likes

okrem prejavu na trati su podla mna uplne odlisni.

3 Likes

mozno, ale ked pocuvas ako opisuju Sennu technici ked opisuje ako sa auto sprava v kazdom jednom momente, tak je to skor ako Vettel.

1 Like

OK, ale ako vies, ze to Verstappen nerobi?

Chce nabrať nejaké skúsenosti. :slightly_smiling_face:

1 Like

Neříkal sám Max, že na tyhle věci není, že po každé jízdě řekne co se mu nelíbí, a pak jen ověří další jizdou, jestli to mechanici a inženýři napravili?

a co take im povedia ini piloti?

ja si pamatam ako hovoril, ze sa napr. aj vdaka simracingu ale aj v F1 naucil poriadne nastavovat auto a osobne si myslim, ze toto je jedna z jeho prednosti a aj preto, by sa mu mohlo velmi darit v GTckach.

Top koment :joy:

Rozhodne má Max oveľa lepší vkus na ženy. :fire:

Nevím, musíš se jich zeptat

A pre toto asi Vettel vo Ferrari neuspel. On chcel dlho rozoberat technicke veci ale taliani uz chceli byt pri cappucine. Vettel bol z nich na nervy a robil chyby.

pretoze to o nom nikto nikdy nepovedal. Avsak ak si po odjazdeni f1 sada do simulatora tak asi nemal 3 hodinovy rozhovor s technikmi. Ak mas ine zakulisne informacie tak si ich rad vypocujem.

tak si im nieco povie ked potrebuje. nie kazdy potrebuje na to 3 hodiny.