Marko o Cunodovi: Ak sa mu nebude dariť, možno už nikdy nedostane šancu | Magazín F1 - F1online.sk

Ak ste pilot Formuly 1, a pre členov akadémie Red Bullu to platí dvojnásobne, každá sezóna je pre vás najdôležitejšia. Júki Cunoda musel urobiť veľa, aby preukázal svoje kvality, ale dôveru od stajne z Milton Keynes nedostal. Mnohí sa teraz zhodujú, že v roku 2025 bude japonský pretekár bojovať sám za seba.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189035/marko-o-cunodovi-ak-sa-mu-nebude-darit-mozno-uz-nikdy-nedostane-sancu

Podľa mňa tsunoda už šancu nedostane a je jedno ako bude jazdiť

1 Like

Aspon mu nemaze med kolem huby jak wolf Schumimu.

3 Likes

Už by si taky mohl vybrat jednu verzi a té se držet. Kecá jak mladá vrana. Nikdy ho do áčka nechtěli, pořád jen hledají, jak to zdůvodnit. Prý dvě havárie zrovna v té době - taková pitomost. Cunoda tam jezdí kolik? Pět let? A´T mi nevykládají, že si dělají obrázek o takovém jezdci kvůli tomu, že zrovna teď měl 2 bouračky. Navíc se o sedačce rozhodovalo až hodně po konci sezóny. A nechali si ho jen proto, že nikoho lepšího zrovna neměli.

2 Likes

Nazval by som to tak, že neexistuje jediný výkonnostne založený dôvod, prečo si nevybrali Tsunodu.

Je fakt, že Marko umí povzbudit. :slightly_smiling_face:

1 Like

A proto většina jezdců odchází z RB stejně nadšení jako Pérez.

A jeste vetsi mnozstvi pilotu je v f1 kvuli nemu.

Kvůli komu? Helmutovi?