Marko nečaká ľahký víkend: Zatiaľ sme na nájdenie balansu potrebovali tri tréningy | Magazín F1 - F1online.sk

Tento piatok bude o niečo napínavejší ako tie predchádzajúce nielen z pohľadu fanúšikov, ale aj Red Bullu. Na prípravu monopostov bude mať totiž každý len jeden voľný tréning, čo sa môže červeným býkom máliť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/160303/marko-necaka-lahky-vikend-zatial-sme-na-najdenie-balansu-potrebovali-tri-treningy

Tieto Markove bulls.ity mi uz lezu na nervy.
Je taky isty ako Wolf.
Pred Kanadou vyplakával, Maxo vyhral.
Pres Spanielskom furt nejake problemy, bolo mi jasne ze Max opat vyhra.
Teraz to tu mam zas.
Max opat vyhra a clanok s Markom som si ani neprecital, strata casu …
Nech ide niekam aj so svojim balansom.
Vdaka RB uz 2 roky F1 nepozerám a ani na preteky nechodím.

No to co napisal/povedal Marko, je v momentalne pravda, potrebuju viac casu na vyladenie auta, ako jeden trening. To ze nevies, asi bude tym, ze uz F1 2 roky nepozeras.

2 Likes

v momente ked zacne dominancia, prestava ma to zaujimat.
zlaty rok 2021

dominancia uz skoncila…

tiez som fanusik ferrari ale to co si napisal myslim nie je pravda :slight_smile:

Chtěl jsem zeptat jestli si viděl ty závody a ty jsi odpověděl v poslední větě :grin:
Max se v obou případech bál o vítězství, Helmut má v podstatě pravdu na rozdíl od Wolfa, kterej jel propagandu v době, kdy byl Mercedes super dominantní. Absolutně neporovnatelné.

5 Likes

To co napsal @prancinghorse je samozrejme pravda.

Posledni tri zavody.
Monaco - vitezi Charles.
Kanada - vitezi Max o 4s pred Norisem, po zasadnich chybach teamu.
Barcelona - vitezstvi Max o dve sekundy, po chybe Landa na startu, brzke presjeti Russella Maxem, Landovi to trva o dost dele.

Jestli cekas na vyrovnanejsi zavody F1, pak se asi nedockas. Takove to nebylo asi nikdy v historii. A tomuhle rikas dominance?

Mozna by neskodilo se na nejaky zavod podivat.

3 Likes

pred tym este Imola, kde Verstappen vyhral o menej ako sekundu. V Kanade 3 timy bojovali o vitazstvo. Celkovo v poslednych 3-4 zavodoch po sobote mozme ocakavat 3 timy v boji o vitazstvo.

2 Likes

Verstappen vítězí jenom díky tomu, že je aktuálně bezchybný a dokáže být klinicky přesný v moment, kdy to potřebuje. Monopost už dávno nemá dominantní a není nedotknutelný, kdyby jsi na ty závody kouknul, tak bys byl určitě mile překvapený

3 Likes

Jestli ne ctyri. Mercedes bych nepodcenoval. Marco mel pred Barcelonou taky hubu, ze Mercedes tam neni, ale moc jim neschazelo. A nebejt kiksu Russella v Kanade, buhvi jak by to dopadlo, kdyz tam letel na tech bilejch. A tady muze Russell taky zpytovat svedomi.

Pravda je, že využití poznatků z tréninků je asi jedna z nejsilnějších zbraní RB, takže jenom jeden trénink by mohl ostatním pomoct. Uvidíme.

Ano je mozne ze je po 2 rokoch cas k tomu vratit a sledovat to.
Takisto je mozne ze RB uz nema dominantne auto.
Ja som len pisal o tom, ze Max v nedelu opat vyhra a Markove reci su bla, bla, bla.

Pekná rozprávka :sweat_smile:
Presne preto boli tie dojazdy tesné, aby sa Maxovi tlieskalo za genialitu.
RB je dominantny o tom niet poxhýb.

4 Likes

Opravdu ti doporucuji se na ty zavody koukat. At uz fandis komukoliv, krome Alonsa tedy, ten ted out. :grinning:.

Nicmene Noris a.Max maji vynikajici formu, jezdi skvele, Max trosku lepe, ale jen o chlup. Velmi dobre jezdi Leclerc se Sainzem. Russell jezdi rychle, i kdyz dela chyby a bohuzel musim uznat ze se probudil i Hamilton. Piastri je trosku z formy, ale ja myslim, ze jen hleda balanc a snazi se naucit setrit gumy. Jen Perez je uplne mimo.

Takze opravdu je na co koukat. Je tam minimalne pet az sest nebezpecnejch pilotu, kteri sahaji po vitezstvi.

Moje rec. Pod to se podepisu. Sprintove formaty RBR nesvedci. Vetsinou.

1 Like

Tak ked sa vratim z dovolenky, asi nieco pozriem.
Minuly rok som bol minutu od kliku na kupu listkov do Rakuska.
Asi to kupim na rok 2025 … to uz bude vyrovnane tutovo.
Naposledy som bol v Rakusku 2021, to bola sezona !

No vidis, tak to jsme se v tom Rakousku mohli minuly rok videt. :grinning:

Viem že ťa zaujímal, ináč by si ani nereagoval :clap: