Marko naznačuje, že skoré nasadenie Liama Lawsona je dôležité už pre rok 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nene Dejve, ty jsi na místě bff u mě a jinak to nebude :slightly_smiling_face:

Nového? :thinking: Jsi si opravdu jistý? :slightly_smiling_face:

2 Likes

:grin:

155115151515511551

Moc se tomu nesměj, když si tady k těm multi účtům přispěl :grinning:

Vystihol si ho úplne presne. :+1:

Nebol som tu ja, nebol tu ježko alebo hocikto iný s kým by sa pohádal, tak si vybral teba, nech si vyplní chvíľu času vo svojom nudnom živote. Za každú cenu len protirečiť, hádať sa, prekrúcať a útočiť na RB. :slight_smile:

2 Likes

To je jasné, že si tu nebyl na svém hlavním účtu, ale byl si na druhém. Jen nevím, co tu zase předvádíš, kde jsem útočil na RB? :grinning: a kde jsem se hádal? Slušně jsem se zeptal, proč dával příklad s VW, když jde o úplně jinou situaci, reakce byla stejná, jako od tebe - hned napsat, jak někdo něco přetáčí a kopat. Hoši, hoši, naučte se diskutovat a k tomu slušně diskutovat, na dotaz se nepíše, jak je někdo demagog, ale odpovídá se případně se doptává, ale to očividně neumíte.

2 Likes

Tipy na konstruktersky a jazdecky titul pred zahajenim sezony (2010)

https://www.youtube.com/shorts/ZFB2H5b9ntU

Stane sa

Ja nic ja letadlo. Ja se jen slusne zeptal. Ja nic… to oni sami mami si zacali. Vazne

Chalane , diskutovat s tebou to je jak vysvetlovat memu 3 letemu jak funguje spalovaci motor…

At se snazim jak se snazim ty zamrznes uz u slova “ spalovaci”. 3 x jsem ti napsal analogii proc VW a ty stale nic😭

Obratme list. Zivot jde dal.

5 Likes

ok, takže mi řekneš, kde je něco neslušného na: Jak přesně spolu souvisí finanční strategie VW s jezdeckou strategii Red Bullu v F1?

Sorry, ale ty si napsal nějaký příklad, já se zeptal touto otázkou na to a ty si začal kopat. A kopeš dál. Tak nepiš věci, které neumíš pak sám vysvětlit, to je jednoduché :slight_smile:

2 Likes

Drahy. V prvni rade si se zeptal na neco co s mym prispevkem vubec nesouviselo. Tim bych zacal. Pote jsem se ti to snazil x krat vysvetlit, to ze to beres jako kopani je tvuj pohled na svet.

A co se tyka toho, ze to nedokazu vysvetlit… hmm a nebude to spis tim, ze ty to nedokazes / nechces pochopit ? :sunglasses:

Nic nechme toho Uz i tak tady ostatni nudime tim spamem …

Pojdme dal. Pohodovy den👍

6 Likes

Ok, go next, hezkou neděli :slight_smile:

3 Likes

Oceňuji že už ve třech letech vysvětluješ synkovi jak funguje spalovací motor…

Čím dříve, tim lépe :grinning:.

1 Like

Mně četli ve dvou letech Shakespeara, místo klasických pohádek pro děti, ve 4 letech jsem ležel v knížkách o vesmíru a v 7 jsem měl přelouskaný životopisy Einsteina, Ceasara nebo Churchilla, takže proč ne.