Nene Dejve, ty jsi na místě bff u mě a jinak to nebude 
Nového?
Jsi si opravdu jistý? 

155115151515511551
Moc se tomu nesměj, když si tady k těm multi účtům přispěl 
Vystihol si ho úplne presne. 
Nebol som tu ja, nebol tu ježko alebo hocikto iný s kým by sa pohádal, tak si vybral teba, nech si vyplní chvíľu času vo svojom nudnom živote. Za každú cenu len protirečiť, hádať sa, prekrúcať a útočiť na RB. 
To je jasné, že si tu nebyl na svém hlavním účtu, ale byl si na druhém. Jen nevím, co tu zase předvádíš, kde jsem útočil na RB?
a kde jsem se hádal? Slušně jsem se zeptal, proč dával příklad s VW, když jde o úplně jinou situaci, reakce byla stejná, jako od tebe - hned napsat, jak někdo něco přetáčí a kopat. Hoši, hoši, naučte se diskutovat a k tomu slušně diskutovat, na dotaz se nepíše, jak je někdo demagog, ale odpovídá se případně se doptává, ale to očividně neumíte.
Ja nic ja letadlo. Ja se jen slusne zeptal. Ja nic… to oni sami mami si zacali. Vazne
Chalane , diskutovat s tebou to je jak vysvetlovat memu 3 letemu jak funguje spalovaci motor…
At se snazim jak se snazim ty zamrznes uz u slova “ spalovaci”. 3 x jsem ti napsal analogii proc VW a ty stale nic😭
Obratme list. Zivot jde dal.
ok, takže mi řekneš, kde je něco neslušného na: Jak přesně spolu souvisí finanční strategie VW s jezdeckou strategii Red Bullu v F1?
Sorry, ale ty si napsal nějaký příklad, já se zeptal touto otázkou na to a ty si začal kopat. A kopeš dál. Tak nepiš věci, které neumíš pak sám vysvětlit, to je jednoduché ![]()
Drahy. V prvni rade si se zeptal na neco co s mym prispevkem vubec nesouviselo. Tim bych zacal. Pote jsem se ti to snazil x krat vysvetlit, to ze to beres jako kopani je tvuj pohled na svet.
A co se tyka toho, ze to nedokazu vysvetlit… hmm a nebude to spis tim, ze ty to nedokazes / nechces pochopit ? 
Nic nechme toho Uz i tak tady ostatni nudime tim spamem …
Pojdme dal. Pohodovy den👍
Ok, go next, hezkou neděli 
Oceňuji že už ve třech letech vysvětluješ synkovi jak funguje spalovací motor…
Čím dříve, tim lépe
.
Mně četli ve dvou letech Shakespeara, místo klasických pohádek pro děti, ve 4 letech jsem ležel v knížkách o vesmíru a v 7 jsem měl přelouskaný životopisy Einsteina, Ceasara nebo Churchilla, takže proč ne.