Marko naznačuje, že skoré nasadenie Liama Lawsona je dôležité už pre rok 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Hmm ale tym nejni pionyrsky krouzek, cim starsi, zkusenejsi tim lepsi :brain:

Z hlediska výsledků RB polevuje jednoznačně, to se na mě nezlob. Takový propad si nikdo neuměl představit ještě v první třetině sezóny. Omlazení týmu je zdravý proces do určité míry, výsledek se taky nemusí projevit hned. Motor je velká neznámá, uvidíme. Ano, pokud vycházíme z toho, že podpora sportovních programů včetně F1 bude pokračovat jako dosud, tak se nemusíme bát, že by výsledkový ústup, který momentálně sledujeme, byl nějak destabilizující. Prostě by zase byl na úplném vrcholu na chvíli na řadě někdo jiný, to je život.

Říká se že max sedm let a změna, jinak přijde stagnace…
Je to jako s holkama, Bobe…

Moc vás namlsala poslední 1,5 sezony Redbullu a nejste objektivní.
To co teď Redbull předvádí je pořád superparáda.

Proto je lepsi preventivne je kazdej rok vzdy na jare menit, nekdy i casteji…

Obrázok

Tak samozřejmě, z vršku vede pak cesta jenom dolů. Ale jo, pokud tam probíhají normální ozdravné procesy, tak je to jenom dobře. Fandím vlastně každému týmu, aby byl stabilně na vysoké úrovni, střídání vítězů je normální a žádoucí. Proto třeba fandím i AM, aby se pevně zařadil mezi vyspělé týmy. Na nervy mi lezou ti, kteří se vozí bez snahy pořádně investovat, ti jsou pro mě navíc.

Ked to nedopadne dobre tak stale moze ist Juki do acka aj 5 rocnym kontraktom na Hondu.

1 Like

Možná proto tam Júki pořád je, i když s ním evidentně moc nepočítají.

Mám to podobně, já teď přeju nejvíc Ferrari.
Nikdy bych nevěřil že to někdy napíšu, ale ten jejich houževnatý boj se špatnou genetikou je fascinující.

Je krásné pozorovat, jak vás ten motor pořád všechny děsí.

preco si to myslis? ja som velky zastanca a fanusik RBPT. Je to dalsi logicky krok v ich tazeni napriec F1. F1 je technicka sutaz a vyvoj vlastneho motoru k tomu patri. Kto nema ambiciu nema narok na uspech.
Clovek ale nikdy nevie co sa kuje za scenou.

3 Likes

Vždyť se tu se mnou lidé hromadně vsázejí, že to bude katastrofa a potají doufají, že to Redbull zahubí…
Je sranda to sledovat :smiley:.

To že ty to chápeš správně, tě jaksi diskvalifikuje tady z toho skanzenu, gratuluji :+1:.

Ja nemam problem ked si firma riadi svoje a akcionari chcu zisk - som a aj budem vzdy praviciar a mam rad slobodny trh a poziciu silneho jedinca a co najmenej statu… mam rad podnikatelske pristredie - ale vzdy som aj ludom dal nadstandard a neubijal… takze princip ktory spominas mi je blizky… ale kazda firma ma mat urcitu kulturu a jasne citatelne zasady, kde aj ten posledny zamestnanec je ceneny a hodnoteny jak na svojej pozicii, tak aj ludsky a nie je s nim zametane.
Toto mi u RB chyba - takze ide o styl komunikacie…

Vazne ? … docetl si vubec co jsem napsal nebo si se zastavil na prvnim slove a hned mel nutnost neco napsat ? … Psal jsem, ze firma ma v prvni rade povinosti vuci svym majitelum … a to je jak RB ci VW …

nevim jestli zamerne vkladas do meho komentaru veci co jsem nenapsal ( jezdecka strategie atd ) nebo mas osobni potrebu komentovat cokoliv napisu, aniz by to komukoliv davalo smysl …

si presne ten tip “redaktora”, kteremu nikdo nechce nic odpovedet , protoze dopredu vi, ze stejne vse pomicha, upravi a prekrouti…

3 Likes

určitě ne, protože jsem tu reagoval asi na 5 tvých příspěvků dohromady

a o čem se bavíme ohledně RB a Ricciho?

tomu pak nerozumím tomu, proč na mě znovu reaguješ, jestli tomu tak je. A koukni na Ježka s Josem, ty na mě reagují neustále, takže asi ne hele. Spíš tohle od tebe vnímám, jako snahu si kopnout, protože jsem napsal něco, co se ti nelíbí.

RB je firma , ktera ma svoje zodpovednosti zejmena vuci svym akcionarum. A paklize se rozhodli, ze jsou v situaci kdy se na to musi koukat z hlediska budoucnosti firmy sirsi objektivou tak, aby nezanikli, aby generovali zisk … Koukni na VW concern… financni sprava jim rekla, ze paklize nevyhodi cca 15tis zamestancu muze prijit bankrot a odbory namisto, aby pochopili dany fakt tak se "bijou " za prava tech nadbytecnych zamestancu i pres jasny fakt, ze takto se muze stat, ze do nekolika let pujdou na dlazbu vsichni …
To, ze RB vymenuje jezdce jako ponozky jak pises ( i kdyz krom RIckiho nikoho nevymenili) me prijde jako logicky proces k ozdraveni firmy jako takove.

Ty si dal příklad s koncernem VW a finanční strategií, já se pozastavil nad tím, jak se tohle dá poměřovat se situací RB a jezdckého složení, protože jsou to naprosto neprovnatelné situace.

1 Like

"… vnimas to si do tebe kopnout, protoze jsi napsal neco co se mi nelibi ? " … :rofl: drahy priteli ja reaguji na to, ze vubec nechapu to co pises … nerozumim tvym odpovedim, prijde mi, ze se oba bavime uplne o odlisnych vecech … nejde neco nemit rad, kdyz vubec nechapu co pises …

Ja pisu o tom , ze RB i VW jsou predevsim firmy, ktere jsou od toho, aby generovali zisk , a proto vsechno co k tomu smeruji se nam muze zdat jako moralni ci nemoralni ( mluvim o rosadach jezdcu, ci v pripade zamenstancu VW hromadne propousteni ) , presto to delaji proto, protoze si mysli, ze to je nejlepsi zpusob jak vydelat MONEY a hlavne, protoze to proste muzou delat .

a na misto, aby si napsal OK … to beru … nebo jen to ignoroval, napises co ma spolecneho jezdecka strategie jezdcu RB s VW … WTF ? … promin, ale tohle mi hlava nebere

jsem posledni, kterymu vadi ci nevadi nejaky annonymni chat sportovnim kanale…tomu ver ci ne , me spis mrzi, kdy na misto normalni diskuze lidi maji potrebu neustale neco podsouvat tomu druhemu , paklize jeho nazor neni presne ten ktery danemu pisateli vyhovuje…

4 Likes

…hlavne klid nebo tu tritydenni odstavku nedame … dnes mame u nas nejvetsi Vaclavskou pout v Cechach … tak prijed /te se trochu pobavit , muzeme dat auticka :+1:

1 Like

X

To jsem rád, že vyzýváš ke klidu, když nesmyslně napíšeš toto :slightly_smiling_face:

1 Like

Mně to taky hlava nebere, proč dáváš, tak odlišné situace, aby si řekl, že princip je stejný, když není.

Já se slušně zeptal, proč si dal tyhle dva příklady.

1 Like

Honzí, našel jsi si zase nového kamaráda? :grin:

2 Likes