Marko: Na Hamiltona v červenom si treba zvyknúť, ale je to fascinujúci pohľad | Magazín F1 - F1online.sk

Taky taky, zrovna jsem dělal šneky z listového těsta se zelím :yum:

2 Likes

Tak tak, máme uloženo, jen tam jsou všechny diskuze navždy pryč :smile:

2 Likes

Proč se to všude rozpadne po tom co odejdeme? :smiley:

Po nás jen popel :smile: :grinning: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ten pohlad na Vettela maju taky ako ty , fanusikovia Alonza a zaryty fanusikovia Hamiltona. Lenze je tu aj pohlad fanusikov Vettela a aj nestrannych fanusikov ktory su neni zaslepeny . Stale sa tu navazate do Vettela lebo mu neviete odpustit ze sa mu podarilo to co sa Alonzovi nepodarilo za raz taky dlhi cas v f1 a hlavne ze Alonzo prehral svoj titul prave s Vettelom ked Alonzo nebol schopny v poslednom preteku predbehnut ani Petrova na Renaulte.,Pises ze po RB padol do priemeru a nikdy si u neho nevidel ten wow efekt. Ale to je samozrejme ze si ani nemohol vidiet kedze si mal na sebe okuliare nazyvane Fernando Alonzo… Lenze vsetci co neboli zaslepeni menom Alonzo a Hamilton tak videli ze hned ako prisiel do Ferrari tak z auta ktore bolo mizerne vedel vyzmykat aj to co v tom aute nebolo a hned bez problemov drvil Kimiho Raikonena ktory tam bol uz dlhsie. To ze podla teba nepodrzal ferrari v rokoch 2017-2018 je len tvoj nazor. Vsetci to vedia ze Ferrari nemalo na to aby porazilo mercedes ci uz s pohladu auta alebo strategickych chyb a nakoniec rozbroje vo ferrari po smrti Marchioneho. Samozrejme ze to sa podpisalo aj na vykonoch pilota . Pozri sa na Raikonena aky bol posledne roky znechuteny s Ferrari az sa nakoniec vykaslal na f1 celkom. Tak isto dopadol aj Vettel a tak isto by bol dopadol aj Leclerc ak by tam ostalo to iste vedenie s Matiom Binotom. A najlepsi priklad ako vie Ferrari znechutit a znicit pilota je Fernando Alonzo ktory od nich odisiel a nemal na nich jedneho dobreho slova a isiel tak isto do slabeho timu v tom case do Mclerenu kde s tym nakoniec tak isto sekol ako SV akurat na rozdiel od Vettela Alonzo nemal 4 tituli a ani zenu a deti a pretekanie bolo jedine co mu ostavalo

3 Likes

Ok, tak jsi to koukám doplnit ty výmluvy, které tu neustále čtu - motivace, znechucení, žena, děti. Prostě to nešlo. :smiley:
Já jsem k tomu napsal dost a myslím si, že v hodnocení pilotů objektivní jsem a vím kdo mě za ty roky, co F1 sleduji, nějak ohromil a kdo ne. Vettel to nebyl, za mě pilot jedné dominantní ery RB, který se po tom vlastně jen hledal. 2017-2018 je nepodržel, tam se minimálně do toho souboje až do konce dostat mohl, Ferrari mělo na to vyzvat Mercedes, ale Vettel si ani nepřičichl protože kupil jednu chybu za druhou a potom ho to podle mě i psychicky rozložilo, což bylo vidět v následujícíh letech, kdy se už nedokázal nějak zvednout.

2 Likes

Jeden druheho nepresvedcite, aj ked z teba nemam pocit, ze chces ostatnych presviedcat.

A tak to ma byt :+1:

1 Like

Vettel za to že se rozložil nemůže, to jiní, tečka :slightly_smiling_face:

2 Likes

Přesně, ale hlavně, že já mám nasazené okuláre Fernanda. O tom, že by Vettel udělal nějakou chybu ani zmínka. :slightly_smiling_face: :smile:

1 Like

Vettel za to nemůže a kdo si to myslí tak za to může Fernando :smile:

2 Likes

Tak a mame tu tvrde a nekompromisne jadro Alonzo fans ktory dokonca ani nevedia citat. Tak chlapci este raz si to precitajte lebo ja som ani nikde nenapisal ze to je Alonzova chyba a nenapisal som ani ze Vettel nikde nerobil chybi. Takze ak si date dolu tie svoje Alonzo okuliare tak potom zbadate ze som pisal ze to vsetko co sa vo ferrari udialo , ci uz chyby strategicke alebo aj ta spatna politika vo vnutry vedenia Ferrari tak sa odzrkadlila aj na vykonoch jazdcov a to je jedno ci to bol Raikonen alebo Vettel. A Este som pisal ze na tu Ferrari politiku doplatil aj Alonzo ked odisiel z ferrari nie ako Vettel v dobrom ale Alonzo ich vsade ohovaral a nemal na nich dobreho slova

Jenže narodíl od Alonsa, tak Vettel měl k dispozici nejrychlejší monopost v sezóně. Shazovat to na politiku týmu je nesmysl

2 Likes

Neměli vlastně u Ferrari náhodou už 2018 “cinknutej” motor? :thinking:

1 Like

Cinknutej motor měli už od 2017, ale jak vidíš, tak každý si najde důvod proč i tak to nevyšlo. A někdo by na to mohl říct, že to byla karma za pokus o výhru s nelegálním motorem

1 Like

No pokud jo, tak bych to nenazýval úplně špatnou politikou uvnitř týmu, když jim to procházelo takovou dobu. :face_with_raised_eyebrow:
Je fakt, že od 2019 se úplně propadli s tou tajnou dohodou…

2 Likes

Ano, to se řešilo už od 2017, 2019 už to byl extrem co tam prováděli

2 Likes

Dodnes to někteří za cinknutý motor nepovažují.

2 Likes

A kde si podla coho nabral ze mali Ferrari najrychlejsi monopost ? No naschval daj sem nejake realne data ktore to dokazuju. To ze mali cinknuty motor ako to tu pisete neznamena ze mate najrychlejsi monopost . Mozes mat ako chces kvalitny motor ked nemas dobre naladene auto tak nevyhras, Tak isto ako Mercedes po roku 2021 ma urcite kvalitnejsiu pohonnu jednotku ako ferrari alebo RB a predsa RB vsetkym daval nakladacku a mercedes bol na tom horsie ako aj ferrari. Zaujimave ze Ferrari nevyhralo titul od roku 2008 ale vsetci tu tvrdite ze jedine Vettel mal Najrychlejsie auto . Vsetci ostatny na cele s Alonzom mali sroty podla vas

3 Likes

Na Hamiltona v cervenem jen tak nezapomenes Marko neboj.

Vettel prohrál velkým rozdílem v roce 2018. Měli nějak vyboostěný motor a stejně to nestačilo a dostal skoro 100 bodů od Hama. To je rozdíl téměr 4 výher, při tom, kdy ti soupeř nedojede. Neakceptovatelné.

3 Likes