Marko má už len dva dôvody, prečo zostáva v F1: Max a zachovanie Dietrichovho ducha | Magazín F1 - F1online.sk

Niektorí ľudia nikdy neodídu do dôchodku a budú pracovať až do smrti. Svojho času sa týmto prístupom hrdil Bernie Ecclestone, oficiálne sa na odpočinok nikdy nevydal Dietrich Mateschitz a podobnú túžbu raz vyslovil aj súčasný generálny riaditeľ McLarenu Zak Brown. Medzi „Matuzalemov“ sa radí aj Helmut Marko, ktorý pokračuje v kariére aj vo veku 81 rokov. Má na to vraj len dva dôvody.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186252/marko-ma-uz-len-dva-dovody-preco-zostava-v-f1-max-a-zachovanie-dietrichovho-ducha

Prikladne. Helmut si svou hvezdu hycka a dobre dela. Asi nebude nahoda, ze 11 titulu na soucasnem rostu ziskali piloti, kteri si na spatne zachazeni ze strany staje nemohou stezovat.

Jestlipak tohoto prikladu budou nasledovat i Zak a Fred?

1 Like

Eh, co se tyce ducha Red Bullu, ten jste po smrti Dietera vybrousili do podoby lesknouciho se diamantu, o tom druhem duvodu nema cenu nic psat :sneezing_face:

A ja som si naivne myslel, ze je to tych par milionov, ktore mu kazdy rok pristanu na ucte …

Kdo pracuje po čtyřicítce kvůli penězům, musí být nešťastná oběť dědičné genetiky, nebo testosteronu, jinak si to neumím vysvětlit.
Ani jedno určitě Dr.Marko není :grinning:.
Nebo?

1 Like