Marko: Keď je Hamilton na pódiu, už ho chrbát nebolí | Magazín F1 - F1online.sk

Technická direktíva FIA týkajúca sa poskakovania má ďalšieho hlasného odporcu. Konkrétne je ním hlavný poradca Red Bullu Helmut Marko, ktorému pripadá príliš nejasná. Rodák z Rakúska si zároveň spôsobom jemu vlastným zažartoval aj na margo boľavého chrbta pilota Mercedesu Lewisa Hamiltona.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/68701/marko-ked-je-hamilton-na-podiu-uz-ho-chrbat-neboli

Ano su to psychicke problemy ktore klamlivo prenasaju na bolesti chrbta…

1 Like

Tak rozmyslam, ze preco Markovi pred par rokmi nikto nerozpraval, ze ma postavit silnejsi motor alebo lepsi Party mod? :slight_smile:

Pódium vyrieši rôznorodé problémy :thinking: :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

Ako že nie? Veď Mercedes mal také vyjadrenia dosť často, že ostatné tímy sa majú starať o seba a zapracovať na svojom zlepšení.

Uspech ma zazracnu liecivy efekt na telo a mysel. Aj Verstappen minuly rok v Abu Dhabi pocas SC rozpraval do vysielacky, ako FIA nadrziava Mercedesu a hla, ked napokon vyhral, tak ho tie myslienky o spiknuti nahle presli.

1 Like

tak si to zle pamatas. Mercedes sa voci svojim superom nevyjadroval takto neuctivo. pozri sa len na vyjadrenia Ferrari, ktore ma s mercedesom prakticky rovnaky problem. ale ich vyjadrenia su o dost kultivovanejsie.

Snáď neočakávaš od doktora Helmuta kultivovanosť vo vyjadrovaní :slightly_smiling_face:

1 Like

Strach z Mercedesu a Hamiltona, zacneme kopat a byt jizlivi, ubohost…

Ach, tak vyjadrovací štýl Marka je iná vec, v tom s tebou súhlasím. Ale proste Mercedes také vyjadrenia mal, hoci sa vyjadroval kultivovanejšie.

A ty si pamatas zeby niekto vtedy vyplakaval aby to Mercedesu zakazali, lebo ich piloti su ohrozeni na zdravi, lebo musia jazdit ovela agresivnejsie a nebezpecnejsie ako rychlejsie Mercedesy?

Cela afera s poskodzovanim zdravia pilotov kvoli porpoinsingu je zly vtip. Ti hlupaci(tym myslim cele stado pilotov) si do auta neberu v 40tkach teplotach vodu aby boli o trosku lahsi, pricom dehydratacia tiez vedie k strate koncentrovanosti a k moznej nehode. Vadi niekomu? Nie.

Keby pred sezonou nesaskovali s inym autom na ktore minuli prachy aby oblbli konkurenciu a skryli svoje minisidepody, mohli mat mozno skakanie vyriesene.

Ak to vyriesili ini, znamena to ze si to moze vyriesit aj Mercedes.

A Redbull chce zvýšit rozp. strop.
Přitom není nic jednoduššího než vynechat závod. Ušetří se čas, energie a peníze.

Skor je otazka preco by sa mal v takomto stave sampionatu vyjadrovat ku hamiltonovi. ved ten straca 98 bodov :slight_smile: chlapci z redbullu ucite doma nemzou zaspavat pretoze sa im sniva nocna mora ako Hamilton vyhrava. Cele PR redbullu je vlastne anti-Mercedes kampan. budu do nich rypat aj keby merceds jazdil posledny.

2 Likes

Neviem ci je tam coho sa bat… Este by som si pockal par pretekov.

Marko sa vyjadruje prehnane priamo, ale ma pravdu… Hamilton je vzadu, herecky vykon pri vystupovani z auta… Je na podiu, skace ako koza

2 Likes

7 nasobny sampon je ako Tymosenkova, aj tu bolel strasne chrbatik ked bola v base, ked ju pustili zrazu robila salta:D

1 Like

Inflacia zastihla vsetkych, ide o force mayeur. Kym ako koza poskakuje len par tymov co to nevedia vyriesit.

Citis ten rozdiel ?

nemas zac

A maju preco, za to plakanie a zmenu pravidiel pocas sezony na vyziadanie Mercedesu minuly rok zrovna nemaju dovod o nich hovorit v superlativoch

Vsichni vime ze se nemaji ceho bat, ale kdo jim to vysvetli, rec tela je rec tela…i kdyz veci se mohou zmenit, viz Ferrari a odtrzeni VER na spici.

Ta bolest chrbtovej kosti bude u Hamika iba fantomova

1 Like

Porpoising zasáhl taky všechny. Všech 10 týmu někoho min nekoho víc.

Inflace taky zasáhla všechny někoho miň a někoho víc.

Navíc, když se snižoval strop, tak Wolff říkal, že to je kravina, že rostou energie a inflace. :stuck_out_tongue: