Marko: Hamiltona hnevá, že Verstappen zarába viac ako on | Magazín F1 - F1online.sk

Dlho-predlho bol Lewis Hamilton najlepšie zarábajúcim jazdcom v F1. To je však už minulosť. Predbehol ho totiž Max Verstappen, a to o nezanedbateľných päť miliónov dolárov. Podľa Helmuta Marka to sedemnásobného šampióna poriadne rozčuľuje a vraj aj preto uvažuje nad prestupom do Ferrari.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/96747/marko-hamiltona-hneva-ze-verstappen-zaraba-viac-ako-on

síce nie som fanúšik ani HAM ani VER ani Redbullu ani Mercedesu ale z tých Markovych vyhlásení mam pocit že má poriadny komplex z Hamiltona a celkovo z Mercedesu. Chápem rivalita sú na koni tak to je asi prirodzené ale toto je už komplex riadny :smiley:

1 Like

uz druhy rok tam moc rivalita ani neni sak kde je RB a kde Merc, podla mna skor Marko len z nudy hovori tieto reci a bavia sa na tom alebo aj on sam, marko je stary divny dedek, ber to z tohto pohladu :smiley:

Nevim kam to az Red Bull potahne, ale tohle je dno, suteren, jak tomu nekdo muze fandit, fuj…

1 Like

KKS Marko je asi najlepsi kamarat Hamiltona ake ma insider info… :smiley:

No je smutné, že hlavným rivalom Verstappena je aj dnes Hamilton – kde sú Alonso, Leclerc, Sainz, či nebodaj Pérez.

V tak vysokom veku a tak nevyrovnaný pánko ten Marko. Čo už ako spravíš tak máš.

1 Like

Stále sa ukazuje kto vsetkym leží v žalúdku :slightly_smiling_face: aj to dokazuje, aký výnimočný jazdec to stále je, azda ma ešte Marko bobky, ze dominancia nebude taká dlhá a Lewis budem mat ešte šancu zabojovať?

1 Like

citit komplex medzi riadkami, ale treba uznat ze si ide Marko svoje. a nerozprava PR ■■■■■■.

Teoreticky by měl Lui u jednání o nové smlouvě mít stejný nebo dokonce menší plat než Rusell. Určitě už plačka nedostane tak velký plat jako doposud, ale aspoň mohl mít titul nejlépe placená týmová dvojka v historii

1 Like

Potom má Marko komplexy zo všetkého a všetkých :smiley: Ale on si len povie čo si myslí a bez servítky. Veď rovnako trashtalkoval aj iných jazdcov alebo iné tímy. Novinár Sky sa opýtal Marka či podla neho vidí reálne možnosť že by Hamilton šiel do Ferrari a dal mu svoj názor že prečo ano/nie. To nie je že by Marko sám vytiahol túto tému alebo Hamiltona/Mercedes, pýtali sa ho na to.

1 Like

Jen aby se Helmut nedivil když bude RB s vlastním motorem a Emilem za volantem porážen Júkim s Hondou za zadkem.

1 Like

Tak on je Marko takovej klauník. :slight_smile:

Dyť já vím, že je to především o škádlení. :crazy_face:
Za pár let se klidně může stát, že si budou Emila veřejně dobírat kolik titulů mu na Hamíka se Schumim ještě chybí. :slightly_smiling_face:

Nekde jsem cetl, ze se VER v soukromi rad prevleka za zenskou…

To sa nevylučuje ale :smiley: Možno si myslí že aj Verstappen je príliš drahý pre F1, a taký plat ako mu dali mu dali preto, lebo vie/verí, že Hamiltona to bude štvať :smiley:

1 Like

Tak to bych se ani nedivil… V RB usínají s jeho fotkou.

Za túto?
image

4 Likes

Ano i za Hamiltona, predstavuje si jake to je…

Já myslel, že usníají s fotkou Masiho