Marko filozofuje: Je Cunoda taký dobrý alebo Ricciardo taký slabý? | Magazín F1 - F1online.sk

Interné porovnanie pilotov stajne RB patrí k tomu najzaujímavejšiemu a najprekvapujúcejšiemu, čo sme videli v doterajšom priebehu sezóny. Niežeby nikto neveril Júkimu Cunodovi, alebo málokto veril Danielovi Ricciardovi, ale naozaj málokto očakával takúto jednoznačnú nadvládu japonského pretekára. Ten bol na prvých troch veľkých cenách jednoznačne lepší ako Ricciardo a ani Helmut Marko nemá pre túto skutočnosť úplné vysvetlenie, pritom on má zväčša odpoveď na každú otázku.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148803/marko-filozofuje-je-cunoda-taky-dobry-alebo-ricciardo-taky-slaby

O tom sa mozeme rozpravat na konci sezony…

Vypada to ze Juki moc Markovi nevoni. A porad maji Checa za dobreho pilota.

Tak Yuki je slabí jezdec co na top tým nemá, jak dlouho mu trvalo aby vůbec předvedl nějaký výsledky 3-4 roky? Nebýt Hondy už v F1 dávno není, a to ho mám celkem rád ale nikdy nebude jezdit v top týmu

2 Likes

Podľa mňa za Júkim stojí japonská Jakuza, ktorá núti Ricciho jazdiť pomalšie časy, no napriek tomu si dokázal zachovať úsmev na tvári :upside_down_face: aneb ďalšia konšpiračná teória, ktorú si môže pre tento rok poznačiť @rozvazane_boty. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Na tomhle neco bude. Sice si uplme nemyslim ze je tak slabej, ale fakt je ze asi souhlasim s tim, ze na velkej team nema.

Cunoda je pro ty konspirujici sasky malo zajimavej. To snad jen, kdyby hrozilo, ze pujde do red bullu, tak by zacali vymyslet neco ve stylu, ze se ho Max boji a ze si chce udrzet Pereze. Ale nechme se prekvapit, urcite jeste s necim prijdou :smiley:

1 Like

Ak by isiel Tsunoda do redbullu tak si pis ze by Alonso musel ist do Toro Rosso :smile:

3 Likes

A do Toro Rosso by za nim musel ist rovno aj Newey, ktory uz podla overenych informacii (hlavne konspiratorov) odchadza z RBR :smiley:

pecu to v tej Vise riadne, este by mohli povolat Binotta ku Alonsovi spolu s Neweym - top motor, top aero, no a Alonso :grin:

1 Like

A nový branding:

2 Likes

doprdele, neviem na co sa skor zamerat, tam je vsetko spatne :smiley:

2 Likes

Naprav si chuť týmto. Musím si kúpiť väčší barák :slight_smile:
https://www.reddit.com/r/formuladank/s/UXLsLXeJuP

2 Likes

tak toto je masaker :open_mouth:

podla mna to ma niekde v pivnici, a pozeram, ze Multiviewer fici naplno :smiley: :+1:

3 Likes

Cunoda nemá reálnu šancu jazdiť v Red bull

ja myslim, ze to je niekde uprostred. Ricciardo ma stale problem sa do toho dostat, je otazne ci sa mu to este vobec niekedy podari. Cunoda je mozno lepsi ako je o nom vseobecna mienka. Predsalen nabral nejake skusenosti, top material nie je, ale myslim, ze uroven Gasly to byt moze a asi aj je.

1 Like

to by som nepil…

1 Like

Možné vedľajšie účinky:

2 Likes

Sila :+1:. Pravdepodobne kombinácia záľuby v hraní, vášne pre F1 a dotácie od rodičov. :slightly_smiling_face:

1 Like

Vedľajším účinkom asi bude, že Ti jedna guľka zčervená na 240 dní. :red_circle: :slightly_smiling_face:

2 Likes