Marko: Dúfame, že Mercedes nebude mať opäť o 50 až 70 koní viac | Magazín F1 - F1online.sk

Do štartu novej sezóny nám zostáva osem mesiacov. V marci všetci odkryjú svoje karty a ukážu nám, čo robili nielen počas zimy, ale aj počas celého tohto roka. Verejnosť bude zvedavá najmä na to, či sa naplnia papierové predpoklady a či bude Mercedes skutočne kraľovať. Helmut Marko dúfa, že to nebude pripomínať rok 2014.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209576/marko-dufame-ze-mercedes-nebude-mat-opat-o-50-az-70-koni-viac

A co když ano? Co pak bude RBPT dělat? Bude pomlouvat samo sebe jako Renault, který měl zhruba stejný výkon jako Ferrari?

Papierové predpoklady, že Mercedes bude kraľovať?..
Ahaaa… :thinking:
No šak papier znesie :grinning:

No aby si to potom snesl ty a neházel sebou o zem

1 Like

Jasné, po bitke vie byť každý generál…

Môžem vedieť z čoho vychádzajú “papierové” predpoklady, že Mrdcedes bude mať najlepší motor?
Či zas len odhady tzv. “novinárov”, tých istých, čo pasujú Ferrari vždy za majstrov nasledujúcu sezónu?

Podle informací, co dávají insideři od jednotlivých výrobců

To ja samozrejme viem, to bola len rečnícka otázka.
Žiadny insider nemá žiadne relevantné informácie. Ak sa k nim niečo dostane, tak sú to len také blá blá kusé informácie, vývoj nemá žiadny tím ešte ukončený.
Títo istí ľudia pasujú každý rok v januári Ferrari za adepta na tituly a potom sa tvária, že to tvrdilo samotné Ferrari…
Ja som proste človek, ktorému totálne lezie na nervy bulvár a predikcie ľudí, čo sa hrajú na novinárov, to platí aj o miestnych pisálkoch článkov…

Zaujímavé že o Ferrari bol jeden jediný leak a o MERC tak 60

1 Like

ja predpokladam, ze ferrari a mercedes budu na tom ± rovnako, honda mozno trochu pozadu, lebo nieje velmi velky dovod preco by zrazu pri motoroch ktore vychadzaju z terajsich, mal byt nejaky zasadny rozdiel. aj ked tie nove paliva mozu prekvapit

audi a rb budu ale podla mna zaostavat vyraznejsie, asi nie tak ako honda v 2015, ale ta strata tam bude a tiez bude im trvat kym vychytaju spolahlivost, to bude asi vacsi problem a prave ta spolahlivost moze sposobit vyraznejsiu stratu kedze budu musiet v zaujme spolahlivosti znizovat vykon
vychytanie spolahlivosti si proste musia odkruzit na trati

Ale my doufáme, že mít bude. :grin:

Mercedes vs. McLaren, to by bylo zajímavé.

Který výrobce motorů v příštím roce vyrukuje s nejlepším balíčkem?

• Mercedes
  • Ferrari
  • Honda
  • Audi
  • RBPT
  • Někdo jiný

0 účastníci

1 Like

Polovina sezony a Marko uz dopredu breci nad rozlitym mlikem :eyes: Mercedes s tim nema teda spolecnyho lautr nic :duck: