Marko chce po boku Verstappena „niekoho z juniorského programu“ Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Často hovoríme, že Sauber má pred štartom sezóny 2025 poslednú voľnú sedačku. Nie je to však celkom pravda. Red Bull totiž opäť zahmlieva. Spoločnosť potvrdila Liama Lawsona v sedačke len „do konca sezóny 2024“ a Christian Horner otvorene nesľúbil Sergiovi Pérezovi sedačku pre rok 2025. Helmut Marko má jasno v tom, akého jazdca by chcel v hlavnom tíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174269/marko-chce-po-boku-verstappena-niekoho-z-juniorskeho-programu-red-bullu

Tady to zase bude vypadat 🫣

Ani jeden zatiaľ nemá na to aby jazdil v Red Bulle a Cunoda keby nemá hondu pod riťou tak by v f1 už nebol. Red Bull všetko stavil na Maxa, čo sa ukázalo ako fajn risk, lenže akosi pozabudli na jeho nasledovníka a teraz to idú plátať

Cunoda prisiel len vdaka Honde a Red Bull s nim nikdy seriozne nepocital, do ,acka, uz vobec nie. Ale nebol by som prekvapeny ani keby porazil Lawsona

ak bude rozhodovat vykon tak je jasne, ako to skonci.

dufam ale, ze lawsona nechaju dole este v 2025, pretoze ak by ho posunuli prilis rychlo hore a max ho roznese, tak to bude dalsi, ktoremu to ukonci karieru v top timoch. 2026 bude mat ovela lepsie moznosti, ked sa bude monopost vo velkom vyvijat.

Lawson by Verstappena roznesl na kopytech, to Doktor nikdy nedopusti vedome znicit sve zivotni dilo :sneezing_face:

Vidím to na Lindblada.

Nevíš, proč Kimi nejezdil, než mu bylo 18, když FIA měnila pravidla na míru Mercedesu skrz ten věk?:thinking:

Lawson ma kopyta?

Ma, kovane zelezem.