Marka zaskočili Hornerove slová o tom, že Red Bull nemá čakať najlepší motor | Magazín F1 - F1online.sk

Ako sa utrasie štartové pole v roku 2026? Do značnej miery o tom budú rozhodovať pohonné jednotky. Pár výrobcov však už teraz avizuje, že v úvode roka 2026 od nich nemáme očakávať zázraky. Zdá sa, že teraz sa k nim pridal aj Red Bull. Vyplýva to z vyjadrení šéfa tímu, ktoré však prekvapili športového poradcu stajne Helmuta Marka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204989/marka-zaskocili-hornerove-slova-o-tom-ze-red-bull-nema-cakat-najlepsi-motor

Ta harmonie by se tam dala krájet :smile:

1 Like

Tak ako ich Honda dostala na vrchol ich neskôr potopila …
To je občasný údel zákazníka.

Bavi ta to kazdy den? Nikto iny toto u rbr neriesi len ty

2 Likes

Ale tak je to zajímavé ne?
Že ho Helmut takhle utře, namísto podpory.

Že by se z Helmuta stal před smrtí pravdomluvný člověk? V poslední době je nějaký jiný.

2 Likes

Nebo z Hornera? :smiley:

1 Like

Horny by buďto lhal před novináři nebo v továrně. :grin:Takhle jsou karty pravdy na straně Helmuta. :grin:

2 Likes

Vsak povedali viacmenej obaja to iste. resp vobec si neodporuju.

3 Likes

Baví tě to každý den začít řešit uživatele místo článků/F1?:roll_eyes:

3 Likes

Ja riesim viac clanky jak uzivatelov, nemozem za to ze mas neutichajuce nutkanie HNED PISAT PRISPEVKY pri hociakom clanku s tematikou Redbull/Horner/Verstappen

Pravda je, ze ti co rbr nenavidia, su najviac aktivni pri clankoch s rbr tematikou

Vsetko ostatne su prazdne reci

Jasně, řešíš články a proto neustále vypisuješ, že si dovolím psát k RBR. Běž si dát studenej obklad

1 Like

Ved to pises pod konkretne clanky, tak ides sam proti sebe ked tvrdis, ze neriesim clanky :hedgehog::hedgehog::hedgehog::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

Neřešíš, nevím co bys tu beze mě dělal :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Oslavoval by som tri dni a tri noci

To je mi jasný, že bys měl depky a měl tří denní smutek minimálně

podla seba sudim teba? tebe je furt jasne vsetko, ale o druhych…si strasny traged

ako ich honda potopila? honda sa sice rozhodla odist ale neskor to rozhodnutie zvratila a rb mal stale moznost sa dohodnut s hondou a zabalit ten svoj projekt vlastneho motora, ale rozhodli sa podpisat spolopracu s fordom a tak honda sa dohodla s astonom