Všetko nasvedčuje tomu, že Carlos Sainz nebude mať na výber a zostane „zaseknutý“ vo Williamse. Španielsky pretekár sa podľa všetkého aktivizoval na prestupovom trhu, ale zrejme sa mu neotvorili žiadne atraktívne dvere. Podľa španielskych zdrojov tak zostane vo Williamse.
Bude zajime sledovat jestli Sai ve Williamsu bude jezdit za vetsi plat nez mozny budouci Mistr sveta Kimi jezdici v Mer.
Neverim, ze by mu Toto o tolik zvednul plat… uvidime
ak antonelli ziska titul tak si ho bude chciet asi mercedes poistit a pride v rapidnemu zvyseniu platu, cez 30 by to malo ist urcite, lebo po zisku titulu bude podla mna na ferrari velky tlak by toho taliana dotiahli do ferrari a aj to vyrazne zvysi jeho hodnotu
15 milionov dovodov navyse je fakt dost, ale sainz sa momentalne nema velmi kde ponahlat a minimalne kym sa mini nevyjadri ci teda ostava, alebo ide jazdit 24hodinovky tak nema zmysel sa upisovat williamsu. jedine, ze by si dokazal znovu do zmluvy dostat klauzulu, ze ked dostane ponuku od top timu tak ho williams pusti
Nemyslim si, ze Wolff bude setrit na Antonelliho plate, ked ziska titul. Ovela praktickejsie bude ubrat druhej strane garaze, kde tento rok konci zmluva.
Nevim ja se docetl, ze soucasny plat ma 2 mega a na pristi rok mu chystaji 9-14 mega.( zakladni plat. Coz je 4-7 nasobne vic nez ma ted. Ale ze by mu dal Toto 15ti nasobek neverim. Nema duvod. Kam by Kimi sel? Za kolik? I kdyz jezdi skvele porad to vetsina bude připisovat silnemu monopostu Mer.
Bohuzel za kvaldu se body nedavaji… bodove mel Alb minuly rok navrch a letos jsou na tom podobne..
pri soucasnem platu Alb cca 12 mega bude zajimave kolik daji Sai za “ stejne” vysledky.
udajne plat aj s premiami 12,5 mega za prvu sezonu, teraz ked vyhrava tak premie budu daleko vyssie a ak vyhra titul tak uz asi s dnesnou zmluvou bude cez 20
kam by isiel? do ferrari, nic ine neprichadza do uvahy ak vyhrat titul. bud ho mercedes kralovsky zaplati a hned ho katapultuje medzi najlepsie platenych alebo dodrzi platnu zmluvu ale s tym, ze kralovsky si pojde hned po jej skonceni zarobit do ferrari
vies si predstavit ten tlak na ferrari aby urobilo vsetko pre zisk antoneliho ak uz bude majstrom sveta? ten tlak na ferrari zo strany medii a celkovo fanusikov bude obrovsky
samozrejme antoneli musi podavat minimalne take vykony ako podaval doteraz, plus musi samozrejme zlepsit tie svoje prve kola kde niekedy lietal ako splaseny zajac
ano celkovo sezonu vyhral, ale posledna tretina sezony uz bola jednoznacne v rezii sainza. ja sam som ho za to ako jazdil prvu polku riadne kritizoval, lebo tak jazdit jazdec jeho kvalit nemal(aj ked lujzo mu mierne pomohol v tom ako on jazdil vo ferrari), ale ked sa do toho dostal a dostal sa do toho v podstate skor ako lujzo, ktoremu sa to do konca sezony vlastne nepodarilo a potreboval az nove auto. no a novu sezonu zacal tam kde skoncila ta minula a albon je jednoznacne pomalsim jazdcom. to, ze to bodovo je tesne na tom nic nemeni lebo s takym autom aj lepsi jazdec moze skoncit horsie ako jeho horsi timovy kolega.
podla forbsu mal sainz plat minuly rok 10 zaklad a 3 v premiach, takze ak ma albon 12 tak je to vlastne to iste a dnes uz podava lepsie vykony sainz.
V tvem zebricku s prosince lonskeho roku je uvedeno, ze Kimi bere 5 mega ( zakladni plat o kterem je rec). Je to sice vice nez tabulky uvadi dnes ( 2 mega), ale asi tam jsou nejake bonusy za vykonost.. vzdy ty platy jsou zakladni a bonusy za vykon, reklamy ats. Paklize vezmeme v uvahu, ze ma plat ( zakladni) 2-5mega tak navyseni na 30mega je docela vyrazne na to, ze to je porad “ rookie”. Ale ano, souhlas, ze si to zaslouzi s prihlednutim na to kolik bere George
Co se tyka prestupu do Ferr , jednou k tomu dojde, ale nevidim to na pristi sezonu. Ham se rozjezdil a Lec je prece jenom jejich dite.
ten plat 2 mega ako zaklad je podla mna riadne podstreleny, realnejsi mi pripada to co je v tom clanku 5 zaklad a velmi stedro nastavene premie
a navysenie bude zodpovedat tomu, ze by to bol najmladsi majster sveta v historii f1 a to teda s dost vyraznym naskokom
buducu sezonu do ferrari urcite nie, mercedes ho ma urcite poisteneho na par rokov, ale ferrari mu bude podla mna musiet zacat davat ponuky ten tlak na ferrari aby ho ziskalo proste prist musi a on pride a to dalej zvysi jeho hodnotu a bude nutit mercedes mu dat fakt lukrativnu ponuku.