Mansell si myslí, že Red Bull bude mať po Hornerovom odchode problém | Magazín F1 - F1online.sk

Prvýkrát v histórii stajne sa Red Bull bude musieť zaobísť bez svojho lodivoda Christiana Hornera. Nové vedenie tímu po ňom prevezme štafetu na všetkých frontoch, čo nebude vôbec jednoduché. Majster sveta z roku 1992 Nigel Mansell upozorňuje červených býkov, že ich čaká ťažké obdobie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/207857/mansell-si-mysli-ze-red-bull-bude-mat-po-hornerovom-odchode-problem

No RB problém mít bude. Ale tak Mintzlaf, nebo jak se ten blbeček jmenuje, určitě ví co dělá.

Na druhou stranu, škoda byla udělána už předtím, dost možná by to ani Horner neukočíroval.
RB teď projde tvrdým restartem, uvidíme jestli se to povede.

1 Like

Ahaaa… no Dejve.

Dejve, Dejve … nejdřív převrat prasete a teď tohle? Dej tomu alespoň trochu úrovně, tohle je fakt reakce ala Pepa z horní dolní v hospodě

1 Like

Pokud budeme věřit nejvíce propírané teorii o tom, že Horner šel kvůli Vertapenovcům, tak kdo o tom rozhodl, tak je bezpochyby blbeček, jinak se to nedá říct. Nikdo není víc než tým.

Sorry not sorry :slightly_smiling_face:

Flávio si taky jiné označení nezaslouží. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Z tebe se stal prostě hater :unamused:

1 Like

A Jos s Maxem jsou co teda? :thinking:

1 Like

Jos je celkem násilník a budižkničemu a Max je aktuální jednička F1 a legenda sportu :slightly_smiling_face:

3 Likes

A blbečci to nejsou nahodou, když za to mužou dle tebe? :sweat_smile:

1 Like

Si zapomněl dopsat, že Max je rozvraceč týmu :face_with_hand_over_mouth:

Jak podle mě, však to stavím na teorii, kterou tady sdílíte jako v podstatě jistotu. Nehledě na to, že jsem označil za blbečka toho, kdo o tom rozhodl, kdo tomu teď velí a Verstapenovci tomu snad ještě nevelí, ne? :stuck_out_tongue:

Takže blbec je ten, co nechal odvolat Hornera, ale ti, co lobbovali za odvolání Hornera jsou legendy sportu? Dejve s tebou to jde extrémně z kopce v rámci pár příspěvků

1 Like

Já tu nebyl, ale psal si tu že máme ve všem pravdu, tak asi tam řadíš i mě. xdd Každopádně nechapu proč si najednou slušnej. :thinking:

Jsi nekonzistentní jako komisaři při udělovaní jejich nesmyslných penalizací. Asi teda začínám chápat proč se ti líbí jejich rozhodování. :PP

2 Likes

Představ si jen kdyby tohle bylo s Alonsem v týmu. xdd By tu půlka fóra zažila “hnědej tón”. xdd

2 Likes

Max je skoro řadový člen týmu, Jos je…upřímně nevím co, ale rozhodně není nějaký šéf .
Zaměstnanci můžou vznést v podstatě jakékoliv požadavky, ale je přeci záležitost vedení dělat rozhodnutí.
Můžeš se zlobit na zaměstnance, ale konečnou odpovědnost má přeci vedení. Docela nechápu, že se bavíme o takové jasné věci.

1 Like

No já vás tři beru jako jednolitou skupinu. Vzájemně si likujete skoro všechny příspěvky a když se bavím s jedním tak dost často se po chvíli bavím se všema :grin:

5 Likes

…Dejve nebud slušnej, řekni nám, co si myslíš o Verstappenovic rodině. :sweat_smile:

2 Likes

Co si myslím já je ve výsledku úplně irelevantní :stuck_out_tongue:

Tak napsal si tu 7 příspěvků, když je to irelevantní, tak tomu dáváš moc velkou energii🤔

2 Likes

Dobře Dejve… :sweat_smile: 

3 Likes