Máme výkonnosť, ale pracovné okno je úzke, zhodnotil Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Vo Ferrari ešte nevidia najmenší dôvod odpísať sezónu 2025. Inžinieri stajne aj jej jazdci veria, že monopost SF-25 má potenciál aj rýchlosť útočiť na majstrovský titul, len na ňom treba ešte popracovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192681/mame-vykonnost-ale-pracovne-okno-je-uzke-zhodnotil-hamilton

a pracovne okno mercedesu sa od tejto sezony konecne rozsirilo, to nastve :smiley:

1 Like

Ja som si po sprinte toto vravel - nech nic nemenia… ked vyhrali…
AKo jasne, zmeny urobi aj konkurencia, ale my ich mame odskusane…

Zmeny spravili, a kde su? :confused:
Proste neviem, ci amater vie lepsie, ze lepsie je to nechat tak…

AKo ja chapem, vidia data atd, chcu nieco zlepsit, ale co zlepsili.?

1 Like

Aj ked ide o Ferrari (trochu ironia)tak isto vidia cez data a telemetriu viac nez my …a isto sa musi auto inak nastavovat na sprint oproti pretekom si myskim predsa len vzdialennost je ina…aj na kvaldu sa inak auta nastavuju

1 Like

3 roky v Mercrdese ktorý mal problém presne s týmto

Mercedes sa spamätá aby on odišiel do Ferrari ktoré má ten istý problém …to nevymyslíš

Nič by nezmenili tak by skončili teraz P6 vo WCC. Doslova ich auto dosiahlo výkonnostný strop minulý rok, nebolo kam ho posúvať

Teď je otázka, jestli je autem a nebo je to mezi volantem a sedačkou. :thinking:

To ja už neviem posúdiť.

Každopádne George ani Kimi zdá sa ten problém už nepopisujú

urcite postreh

ale ako pise Kiks: v Mercedese s tym zrazu nie je problem vobec a to mal tieto problemy aj George v minulosti

a naopak, vo Ferrari s tym bojuje aj Charles

ja mam pocit, ze je to kombo: jednoznacne auto Ferrari ma teraz s tymto problemy, ale mam pocit aj toho, ze Lewis je zial pri tejto generacii aut na to este citlivejsi a to okno sa mu este zuzuje

2 Likes