Máme obrovskú stratu, skonštatoval po piatku Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Po víťazných fanfárach v Japonsku nevstúpil Red Bull do bahrajnského víkendu na rovnakej vlne. Tím sa v piatok na okruhu Sachír poriadne vytrápil a strata osem desatín na mužov v pápajovom je priam priepastná. Optimisticky to nevidí ani Max Verstappen.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194707/mame-obrovsku-stratu-skonstatoval-po-piatku-verstappen

Max to zachrání, je to nejlepší jezdec v individuálním sportu :muscle:

2 Likes

Cize dalsia pole position ? :smiley:

2 Likes

Měl by, konstrukce jeho formule je postavená na maximální rychlost, kterou dokáže vytěžit jen on. :ok_hand:

2 Likes

Ak to bude takto pokračovať v kvalifikácii a aj v pretekoch, okamžite sa treba obrátiť prostredníctvom kyklopa alebo "pa"roháča na FIA a poukázať na flexibilné krídla Mclarenu. :rofl:

Samozrejme že je Verstappen nezvykle pokojný, keďže ho čoskoro čaká nová výzva v novom tíme s Neweym.

Jsme příliš pomalý, říká Helmut
Máme obrovskou ztrátu, říká Verstappen
Bylo to strašné, říká Norris

… estráda tohle.

1 Like

Tentokrát věřím, že pojedou na další závod s hodně protaženým ksiftem.

No, z pátku už toho raději moc nečtu :smile:

1 Like

Ale Mclaren je fakt rychlejsi, proste psychologie, vuz c.1 ma oproti favoritum vyhodu ze nema co ztratit, to posiluje.

Já myslím že McLaren by většina určitě označila za nejlepší auto v poli a já též, ovšem ta válka která tady vzniká jak jsou vlastně s autem všichni nespokojeni mi přijde už celkem komediální. Ať si přijdou vyzkoušet Aston, teď i s pokročilým DAS třetího druhu :smile:

2 Likes

No pozor, nespokojený je Lando, Piastri si to pochvaloval. Podle mě v tomhle bude ten detail co bude rozhodovat sezónu

1 Like

Tak hrozny to neni.

Však RBR tohle vždycky hlásá, jak jsou na tom špatně a pak zázračně se dotáhnou

2 desetiny? Max je rychlejší o 3 desetiny než kdokoliv jinej tam, maj to zase doma :wink:

1 Like

Ano, mas pravdu. Radeji bych cetl neco jinyho, mozna i mene, je toho moc.