Máme najlepšiu jazdeckú dvojicu vo Formule 1, vyhlásil Brown | Magazín F1 - F1online.sk

Jazdecká dvojica tímu McLaren patrí nepochybne medzi najkvalitnejšie vo Formule 1. Oscar Piastri predvádzal vo svojej nováčikovskej sezóne úchvatné výkony a Lando Norris sa už etabloval medzi hviezdy. Úlohou vedenia tímu je udržať ich pokope, nedopustiť prílišnú rivalitu a dodať im auto s víťazným potenciálom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140203/mame-najlepsiu-jazdecku-dvojicu-vo-formule-1-vyhlasil-brown

@PUFF souhlasí :slightly_smiling_face:

Ano, Norris je určitě jeden z nejlepších na roštu.

Brown mluví o jezdecke dvojci :stuck_out_tongue:

Ako vtip to je dobre…Norris uplne bojazlivy jazdec,ktory len caka a caka a nema preto ani jedno vitazstvo.Pripomona mi Alesiho.Piastri je naladovy,raz je velmi rychlo,inokedy sa kvalifikuje ako posledny.

Uvidime ako sa Piastri skusenostami vyvinie, ale zatial by som za najlepsiu dvojicu povazoval Leclerc - Sainz.

3 Likes

Najlepsia jazdecka dvojica je predsa Max a Verstappen. :man_shrugging: :grinning: :grinning:

8 Likes

ale Alesi raz vyhral🤣
velmi som mu fandil, mal talent ale nevedel ho vyuzit.
dufam ze Noris tak nedopadne

Ano,Alesi raz vyhral,ale keby nebol taky bojazlivy a vedel byt viac agresivny,tak by vyhral mnozstvo pretekov…Aj ja som Alesimu fandil,skoda nevyuziteho jeho talentu,ktory mal.Nebolo vela pretekarov,takych rychlych v urcitych usekoch pretekov,ale ked ma Jean zabrat,vtedy nepochopiteľne spomalil,akoby sa bal uspechov.

1 Like

Zapoměl jsi na Emiliana. Takže nejlepší dvojice je ve skutečnosti trojice.

1 Like

No podla mna najlepsia dvojica na startovom roste je v Mercedese. Ano Piastri na to ze je novacik podaval velmi dobre vykony . Lando Noris tak isto ,akurat ze Lando je az moc opatrny a nejazdi tak agresivne ako by mohol . V tomto smere sa my viac paci jazdny styl Oscara Piastriho.

Myslis nieco take ako otec, syn a duch svaty ? :smiley:

Ámen. :grin: 15151515

1 Like

Jak se změří nejlepší jezdecká dvojice, když neexistuje objektivní porovnání v rozdílných autech? Ta diskuze je stejně oblíbená, jako nekonečná :slight_smile: . Ale souhlasím s tím, že oba kluci jsou hodně dobří - jen to stabilně dobré auto. Na to jsem u McLarenu daleko zvědavější, než na piloty. Ti jsou ok.

1 Like