Máme možno najsilnejšie jazdecké duo histórie, vyhlásil Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Po dvanástich sezónach v Mercedese sa Lewis Hamilton prvýkrát predstaví vo veľkej cene ako pilot Ferrari. Scuderia sa bude môcť spoľahnúť naňho a na Charlesa Leclerca, a tak vytvoria dvojicu, ktorá je podľa Hamiltona azda aj najlepšia v histórii športu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189103/mame-mozno-najsilnejsie-jazdecke-duo-historie-vyhlasil-hamilton

Boa to je majster kolesa. Namiesto schodov takto vyuzije koleso. :laughing:
Je to borec. :clap:

…nooooò…som veľmi zvedavý,ako , táto "“naj,dvojka,”"dopadne…:racing_car::racing_car:

1 Like

No slovne sa uz natahuju, ze kazdy z nich chce byt majster s Ferrari :slight_smile:

Senna s Prostom who ?

3 Likes

A co takhle Lauda-Prost? Na konci je dělilo půl bodu.

2 Likes

Čo ideš zase ďalší rok vyrývať kde sa spomenie Hamilton?

2 Likes

Kde ja vyryvam ?

Mne je Lewis 2-3, bol v Mercedese a je aj vo Ferrari.

Ale tvrdiť, že toto je najlepšia dvojica je z cesty.

Teraz momentálne áno, historický určite nie.

Ja som dala jednu, Evap hneď z hlavy druhu za mňa lepšiu …

Super, uz fakt len chyba poznamka, ze je prvy cierny pilot vo farbach Ferrari a ako dokonale cierna splyva s cervenou. Co uz, tieto kecy pre jednoduchsie povahy proste patria k nemu. Este nedavno bola jeho rodina Mercedes, ked bol maly tak na Playstation jazdil za McLaren, ale predstavoval si, ako bude vyzerat v cervenom overale :smiley:

1 Like

a MY SME SA ZASEKLI 10ROKOV DOZADU A UZ TO NEMOZE ZMENIT NIKDY VSAK ? Uz musi cely zivot jazdit s mercedesom, aby nebolo co vytiahnut :smiley: Nahodou ta cervena mu sekne, tak ako Sainzovi a sekla by aj Ricciardovi… Cierna ide k cervenej…

2 Likes

Tak zase v čase keď bol ON malý si ten červený overal mohol predstavovať aj keď hral Playstation za McLaren :rofl:

@D.COULTHARD ide skôr o to, že ako rodina mu je zrazu aj iný tím ?

Ja ked budem jazdit za jaguar, budem ho vynasat do nebies a ked zajtra podpisem ford, budem recnit iba o forde… co sa ma clovek zaseknut na jednom mieste a drzat sa toho co povedal 10rokov dozadu ? Mne by nerobilo problem nazyvat rodinu kazdy rok inu automobilku… aco som za to zly clovek ? Zmena je zivot, nebud zase taka jedovata, uz ho mas konecne z timo von, tak sa sustred na boj dvoch mladikov a poziciu jednotky, lebo toho druheho co nevidiet nahradi Verstapen ,)

1 Like

S takovým prohlášením bych byl hodně opatrný. Obzvláště když předloni byli Leclerc se Sainzem nejúspěšnějšími výletníky mimo trať.

1 Like

Byt lojálny k zamestnávateľovi a kecy o rodine sú 2 veci …dost rôzne

A Verstapena si strc niekam…inam ako do Mercedesu

Ty choď pod Mercedes prosím ťa som rád že nemusím s takým človekom ako si ty fandiť Mercedesu ale aj tak sa dotrepeš kde sa spomenie Hamilton… Čo tu splietaš o lojálnosť voči zamestnávateľovi? :rofl: Človek aby nikdy v živote nedal výpoveď podľa teba :rofl: Kde žiješ toto je F1 - Klub piráň… Že sa takto nevyjadruješ o Alonsovi ktorý mení tim každé 2 roky… Hamilton bol s Mercedesom celý život a odišiel ako najväčšia legenda Mercedesu tak čo im má viac dať

1 Like

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: prvý apríl

Nejsilnější dvojice v jeden okamžik v historii byla
Hamilton-Bottas. Více vítězství a pódií v jedné dvojici nikdy nejezdilo.

1 Like

Čítal si celú diskusiu alebo len si prečítal jedno slovné spojenie a prišiel so sem vyliať svoje emócie

A potom kto chodí kopať …buď naschvál alebo čítanie s porozumením zlyhalo ?

Vieš vôbec čomu to patrilo ? Či si si nedal ani námahu?

Nabudúce skús a nebude ti takto trápne …

A neboj sa to, že s istou skupinou už nemusíme je úplne obojstranné…toxické komentáre pod každým príspevkom kde nie je LH nikomu nechýbajú

Lebo nikto nikdy tak dlho nedominoval…

Lauda a Prost spomínaný alebo Senna pri 7 ročnej dominancii by asi tiež čo to pozbierali domov do vitrín

Ale čisté jazdecky? Bottas do tejto diskusie ozaj nepatrí.

Najlepšia 2 v tomto zmysle nebola myslená ako MS, Nosič vody ale kvalitatívne u oboch pilotov.

1 Like

Bottas tam byl 17,18,19,20,21