Odstavit prezidenta by museli volitelé, na to piloti F1 určitě nestačí. A údajně má pozici dost silnou, nedávno jsme to tady už probírali. Musely by s ním být nespokojené i další složky. Jezdcům samozřejmě fandím z principu, ale obávám se, že zatím moc nabito nemají. Tohle spíš vypadá na “ostrou prosbu”.
Tak jezdci můžou tlačit na týmy. Ale podle mě to skončí u bububu maximálně
Ohledně transparentnosti v nakládání s pokutami by se ale domluvit mohli, to by mělo být samozřejmé a byl by to i dobrý vstřícný krok ze strany FIA. Nicméně nechám se překvapit.
Přitom to je jednoduché.
Sečíst pokuty za celý rok. Pak vzít obrovský šek, napsat na to číslo. A vyfotit se s ním před nějakou nemocnicí, kde předají šek na nemocné děti. Sulayemovo PR level maximum. A nestálo ho to ani korunu
To by se mi třeba taky líbilo. A fakt by mě taky zajímalo, co s těmi penězi dělají. Jestli je ovšem mají jako normální příjem do rozpočtu, tak se toho víc dozvíme těžko .
FIA je stejně jako třeba fotbalová UEFA nezisková organizace, tj. oni samy si rozhodují, jak peníze utratí, samozřejmě v souladu s osnovami.
Podstatné je, že nesmějí tvořit zisk, dělat dobročinnost a investovat do jiných oblastí, než mají v popisu činnosti.
Těžká práce.
Jenom drobnost, neziskovky můžou tvořit zisk, ale nesmějí ho rozdělovat, musejí ho vracet do svojí činnosti.
Určitě by se našla cesta, jak pokuty investovat v souladu se stanovami a vhodně to prezentovat, třeba do soutěží pro děti. Ale bez vůle ze strany FIA to nepůjde, prostě je to pro ně normální příjem a přehled o hospodaření určitě předkládají podle svých povinností .
Jsem tušil, že mě na účetnictví dostaneš .
Asi na Tebe ti kravaťáci byli moc hodní . Ale nebudeme slovíčkařit, myslím, že mluvíme v podstatě oba o tom samém.
Hodní nejsou nikdy a navíc drazí a necitliví…
Zaslechl jsem třeba poznámku, že když
musím poslat peníze státu vypadám jako kdybych dával vlastní ledvinu.
U těchhle přirovnání mě nejvíc baví ta konkrétnost. Jak tihle třeba můžou vědět, jak vypadá člověk, který dává ledvinu. Že by ji odebírali těm, kteří nemají na zaplacení ? Už ses zmiňoval o svojí profesi jako řekněme drsnější, ale že by až tak
?
Ale ono to není zdaleka jen o těch financích, je toho daleko více. Pokud by chtěl někdo vyjmenovávat, tak daleko jednoduší a kratší by bylo co se jim povedlo než to co se jim nepovedlo.
Záleží na tom, jestli posuzuješ jenom F1, nebo i ostatní soutěže. Tam se Sulayemem údajně taková nespokojenost není. F1 je dost specifická komunita, která se nerada otevírá, neřku-li podřizuje někomu zvenčí.
Ták, dupnite si ako naší nenažraní doktori a podajte výpovede.
Nenazrani doktori? Ty si dneska stupol do h0vna?
To je sila co niektorí predvádzajú…
Jj, ty, Jos, raptor …, že vám není hanba
syrec neni ten, koho mas kritizovat v tejto veci …
Strať sa plačko… Teby stretnut, tak by si mal kopacku medzi očami fakt…
Se podívej, jak tu zase vyhrožuje, ten by měl mit další ban