Mám všetko potrebné a môžem bojovať o titul, vyhlásil Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris má za sebou veľmi užitočnú skúsenosť. Po skvelom štarte do sezóny v podaní Red Bullu sa McLaren vďaka strmému vývoju vrátil do boja na čele a v druhej tretine ročníka vážne ohrozoval pozíciu Maxa Verstappena. Ten však so svojím tímom zúročil roky cenných skúseností a zmaril svojmu rivalovi niekoľko skvelých príležitostí. Napriek pochybovačom však Lando trvá na tom, že je stopercentne pripravený na boj o titul.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/180929/mam-vsetko-potrebne-a-mozem-bojovat-o-titul-vyhlasil-norris

Už len tie otrasné štarty

A potom už len vystrčiť lakte a nie sťažovať sa do vysielačky, keď to urobí Max.

Presne ako pises, suhlasim so vsetkym.
Musi mat vsak najrychlejsie auto, inak titul neziska.

No najprv si pockajme v akej forme sa ukazu timy na zaciatku buducej sezony… Aby si nebol prekvapreny, ze Mclaren nie je najlepsie auto, a vyskoci Ferrari alebo Mercedes… Aj ked to nepovazujem za prilis pravdepodobne, dufam ze titul v buducom roku ziska Kimi…

… do vysílačky si stěžují všichni.
Snad se upraví pravidla a Max už nebude moct beztrestně dělat to co dělal.
Lando by měl asi přitvrdit jak ve vyjádřování mimo trať (Max “kamarád”), tak i občas na trati ale tam to není takový problém … ale problémem je v tomto případě Max a ne Lando.

Ja by som prial pri vsetkej ucte, aby najblizich 10 rokov neziskal titul nik z Mercedesu a Red Bullu. Myslim ze stacilo a po 16 rokoch by uz mohol aj niekto iny. Vidim ze tebe nestacilo + s Kimim si extremne naivny …

1 Like

Ja som za to aby ho získal niekto z Mercedesu :grin:

Ale Kimi asi potrebuje čas…dosť času

Stejne jako Verstappen, ten bez uvodni tretiny by letos na titul nemel narok.

Ak by mala top 4 vyrovnané auto, tak titul bude brať pravdepodobne Max. Ak by RB nebol v boji, tak by som stavil na Leclerca s Russellom pred Norrisom.

Lando nie je úplne konzistentný (viackrát nestačil na Piastriho) a v súbojoch je najslabší z tejto štvorice.

Ak však bude mať McLaren najlepšie auto celú sezónu a ostatní si budú brať body navzájom, titul je reálny.

2 Likes

Mne je jedno, ktorý tím vyhrá, ak to nebude jednoznačná záležitosť jedného tímu so slabou dvojkou… Skôr je dôležité, aby sa to striedalo, čo sa týka jazdeckých mien…

Ako teaser pre novú sezónu dobré.

On vystrčiť lakte nemohol, pretože by to skončilo kolíziou, čo by bola voda na Maxov titul.
Lando potreboval dojazdievať na bodoch, nie ukazovať lakte v súbojoch, aby ho nechápaví fanúšikovia označovali za tvrdého jazdca.
Ak chceš jazdiť tvrdo, potrebuješ bodový náskok pred súpermi a ten bol na Verstapenovej strane.
Ani Ver tak tvrdo nebránil pozície v LasVegas, pretože nechcel riskovať vypadnutie a oddialiť oslavy majstra sveta, kedže v RB už mali všetko nachystané.
Verstapen mal väčšinu roka dominantný monopost, veľa bodov a preto si dovolí byť tak tvrdý, ako v roku 21.
Keby mali s Norrisom narovnako bodov, až tak by do kolízií nešiel.

3 Likes

Svatá pravda! :+1:

1 Like