Mám podobný štýl ako Lewis, hovorí Antonelli | Magazín F1 - F1online.sk

Lewisa Hamiltona čakajú posledné tri veľké ceny v kombinéze Mercedesu. Po nich ho nahradí Andrea Kimi Antonelli, ktorý bude ostro sledovaným jazdcom na rošte. Na štart svojej kariéry sa už poctivo pripravuje, v čom mu nepriamo pomáhajú aj isté spojitosti s hviezdou strieborných šípov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179680/mam-podobny-styl-ako-lewis-hovori-antonelli

no ved si bol najrychlejsi, lebo este si sa nenaucil, ze tie kolesa su naprd a musia ti vydrzat cele kolo. Preto si bol najrychlejsi, lebo si ich nesetril a odisli.

Dufam , ze si Kimi tvoje dobre mienene rady precita a bude sa nimi riadit . Toto urcite nevedel . Ty z neho spravis majstra sveta .

1 Like

Sebavedomie a veľké reči mu nechýbajú. Už to len dokázať na trati. Počkajme na prvú VC a môžme hodnotiť.

… takze mu to pojde podobne ako Lewisovi teraz?

Presne tak, bez víťazného auta bude taký istý krúžič ako Ham…

Tak bez vitazneho auta je snad kazdy pilot len kruzic . Vid Max , poslednych par VC. Motal sa niekde v strede pola . V motosporte je to uz tak , ze musi byt aj technika na urovni .

2 Likes

Pššššt, pravda se neříká.

2 Likes

Takže sebevědomí a velké řeči má společné s Vertappenem no. :sweat_smile:

1 Like

Už se moc těšíme.
Konečně budu mít správný náboj ke sledování. :+1:

Akorat ze Max tim motanim kolem stredu drzel dostatecny naskok na to, aby pilot, jenz je jinak na vode hodne dobry, mohl byt v Brazilii trosku nervoznejsi. Coz se podle me potvrdilo.

A nebyt proprsene Barcelony, coz asi neni uplne o aute, tak je na treti kare v sampionatu, porad na cele i bez vitezstvi po prvni tretine. To mi neprijde jakou krouzic.

A mimochodem, pokud secteme body v PK a odmyslime si prvni tretinu sezony, tak Max ma k dispozici az ctvrtou karu dle poctu ziskanych bodu.

A keby sme hrali na keby a Lando by vyhral rakusko, kde ho Verstapen zase autom vytlacil az do kontaktu a poskodeniu, mal hy viac bodov ku koncu a nemusel byt tak pod tlakom.
Keby RB nevyuzival B tim a Landovi nezobral FL.
A keby 2zavody, kde ho Norris dobiehal a v poslednom kole bol tesne za nim predbehol, mal by dalsich 14bodov k dobru a keby ho v Mexiku zase nepivytlacal a nepripravil o poziciu na trati, mohol zase ziskat body.
Ty nekonecny bojovnik za Verstapenovu dokonalist :rofl:

1 Like

Ma podobny styl? Takze pojde po superovych zadnych kolesach a bude ich posielat do nemocnice?

1 Like

Neviem, ci Verstappen pred vstupom do F1 mal taketo velke reci ako Antonelli, ze chce hned porazit Russella. Verstappenov vstup bol velmi rychly, takze mozno na taketo reci nebol ani priestor.

A na druhu stranu, Verstappen na tieto reci uz ma narok, kedze dokazal co dokazal. Uz v prvej sezone ukazal obrovsku rychlost a zotrel starsieho Sainza, takze velke reci by boli ako tak na mieste.

Namyslenosť,neschopnosť predbiehania ,rasizmus egoizmus,toto asi myslel

to znamena, byt vzdy za Russellom ?