Mám podobný pocit ako pred rokom 2022, hovorí Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Hoci sa od roku 2026 očakáva, že jedným z najväčších rozdielových prvkov medzi tímami budú pohonné jednotky, veľmi dôležitá bude aj aerodynamika. Adrian Newey po preskúmaní nových pravidiel prezradil, že má podobný pocit ako pred sezónou 2022. Spočiatku mal pochybnosti, či má vo Formule 1 zotrvať a či v nej bude mať čo robiť, ale tento pohľad musel rýchlo poupraviť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198520/mam-podobny-pocit-ako-pred-rokom-2022-hovori-newey

Tady to zase bude vypadat :smile:

1 Like

Aston bude jasny favorit.kedze ma Neweyho a tak isto Hondu,ktora pride z Red Bullu.Naopak Red Bull s Fordom nebudu mat najblizsie roky ziadnu sancu na titul,preto Max bude chciet prestupit,bud do Astonu,alebo niekam inam.Mclaren a Mercedes s motormi Mercedes budu tiez bojovat o titul(treba pocitat aj s Alpinom,ze sa s Mercedesom bude dotahovat na spicku),Ferrari bude opat stratene,bude manévrovať medzi spickou a priemernostou,kedze nema taky technicky vyvoj a disciplinu ako Mercedes a Honda.

A?
RedBull nebyl dominantní. Rozdíl dělal pouze a jen nejlepší jezdec v poli - Max Verstappen. :trophy:

Alonso na to nemá.

Hmm, posledni roky plati ze kdo netrefi koncept ten rok si neskrtne, maximalne o zem, jaka je pravdepodobnost ze se Newey s novym autem trefi na prvni, zacal bych pri vsi ucte 50:50, stejne jako u ostatnich, nekoho favorizovat je dost zbytecny, navic dost casto vidime ze tymum nesedi data z tunelu s obrazem na trati, viz Mercedes, Red Bull, dost dlouho s tim zrejme bojoval Mclaren a dalsi, kdo vi…dneska nema ve vyvoji nikdo nic jisty i kdyz by to melo byt prave naopak.

Rekl bych ze vyhodu ziskava ten pilot, ktery dokaze nejrychleji precist auto a prizpusobit jezdecky styl, kdo tohle zvlada ma obrovskou vyhodu, pokud auto nejni vylozene srot.

Astonu se povedlo posbirat top notch lidi. Snad to daji dohromady a budou jezdit lepsi vysledky, nez se jim dari tuhle a minulou sezonu.

… už jsem se chystal na Discord, teď už je to vyloučený :smile:

1 Like

Mě to zní od Adriana velmi, velmi dobře :green_heart: :slightly_smiling_face:

1 Like