Mali sme skvelý balík, ale napriek tomu sme vykonali viacero zmien, chváli svoj tím Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Posledným tímom, ktorý predstavil monopost pre rok 2024, bol vo štvrtok rakúsky Red Bull. Zatiaľ čo lakovanie najdominantnejšieho celku minulej sezóny zostalo podľa očakávaní nezmenené, samotné auto sa od svojho predchodcu dizajnovo výrazne líši. Red Bull vykonal viacero odvážnych zmien, a to aj napriek tomu, že bol vlani suverénne najlepší. Podľa Maxa Verstappena ide o odvážny krok, ktorý veľa napovedá o tímovej filozofii.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142560/mali-sme-skvely-balik-ale-napriek-tomu-sme-vykonali-viacero-zmien-chvali-svoj-tim-verstappen

Když se dívám na zadní část vozu, tak jsem si téměř jistý, že tam ty tunely pro turbínové motory nebudou.
Jestli tam RB skutečně turbíny nacpe, tak z něj bude raketa. :slightly_smiling_face:

Jsou to borci. Tenhle rok budou stoprocentni. Zajima me, kolik letos poklekavaci a jiny trosky vymysli konspiracnich teorii, minulej rok jsem jich napocital 8 :grinning:

1 Like

Napis aspon 5 na pobavenie :grinning::grin:

Mam to doma na pocitaci v poznamkovym bloku, tak az vecer :grinning:

3 Likes

A co hovoris na fakt, ze deti nosia bociany? :wink:

1 Like

Najznamejsi je Helmutov gombik a Triple DRS. Potom nelegalna podlaha a flexi kridla (si to Alzaci pomylili s Astonom).

Zvysne 4 mi asi usli, kedze som nebol na fore uplne pravidelne. :smiley:

4 Likes

Ale pouze kluky. Holčičky nosí vrány. :slightly_smiling_face:

Jeste tam bylo, ze Perez ma stejnou sedacku jako Max a proto byl o tolik horsi, nebo tak nejak :grinning:

4 Likes

Adrian dole pod krídlo pusta este viac vzduchu ako minuly rok.
Zadna cast vyzera brutalne, to ze presunuli hmotu hore tazisko nenavysilo, to si urcite postrazili.
Ostatne stajne vyzeraju ako minulorocny Red Bull, tohtorocny Red Bull je zas inde …
Newey to zakazdym vie posunut o krok dalej.

A myslis, ze vranam by sa tam tie turbinove motory zmestili?

Prikladam najktualnejsiu fotku modelu vrany pre rok 2024:

Crow

1 Like

Marko a jeho gombíky, legendární :smiling_face_with_three_hearts:
image

8 Likes

Red Bulláci ti hned napíšou první- není to o monopostu, ale o Maxovi :grinning:

Barvu má podobnou jako RB, tak Adrian něco možná vymyslel.

Je to praveze o Josovi :shushing_face:

1 Like

Som rad, ze ty ma vies vzdy docenit. :slight_smile:

1 Like

Co je o Josovi? Šířit konspirace? :grinning:

Toto nenapisal snad ani jeden RedBullak na tomto fore.

Narozdiel od Alonsovskych Alzakov alebo svedkov Hamiltonovych. :shushing_face:

Pretoze bez Josa by nebol ani Max

Jj a bez velkého třesku by nebyl současný vesmír, co tam máme dál?