Magnussen spomína, ako v roku 2018 rokoval s Ferrari aj Red Bullom | Magazín F1 - F1online.sk

Kariéra Kevina Magnussena vo Formule 1 sa končí. Dánsky pretekár sa nelúči prvýkrát. Po sezóne 2014 dostal košom od McLarenu, po roku 2020 od Haasu a teraz opäť od Haasu. Dvakrát sa mu podarilo vrátiť a potvrdiť, že kariéru vo Formule 1 si zaslúžil. Mohol však dosiahnuť viac ako „len“ jedno pódiové umiestnenie?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183932/magnussen-spomina-ako-v-roku-2018-rokoval-s-ferrari-aj-red-bullom

Skoda, ze to neklaplo s tym RB, ale nema sa za co hanbit. Pekna kariera a ma peknu rodinku, takze urcite si uzije aj zivot mimo F1. :slight_smile:

Toro Rosso je nejaky tim mimo F1, ked ho vzali z F1 do neho? To fakt to ziaden editor po vas necita alebo aspon kontrolou styroch oci neprejdu tie clanky?

2 Likes

Nezabudnem keď naskočil do Haasu za rusáka. Myslím že hneď v prvom preteku to dal pekne bez nejakých väčších príprav. A necítil si krk z tých preťažení :slightly_smiling_face: Nie je to topka ale vôbec sa nemá za čo hanbiť. Ako stredopolový jazdec fajn a za mňa sympoš. Nech sa mu darí :+1:

6 Likes

Hm, zaujímavé sa dozvedieť také veci s odstupom času.

Ja mám na Magnussena “slabosť”, keďže si ešte z detstva pamätám na ten jeho formulový debut, ktorým ohúril snáď každého. Keď si vtedy vyjazdil pódium. Kto by to vtedy povedal, že to bude jeho kariérne maximum? Úplne som vtedy o siedmej ráno sledoval, ako o ňom Eisele hovoril, že sa zrejme pozeráme na budúceho majstra sveta. Neskutočné, ako sa to nakoniec vyvinulo. Takých jazdcov je samozrejme viac, a medzi nimi aj Hulk, ktorý keby chvíľu vyčkávals podpisom zmluvy u Renaultu, tak by zrejme prestúpil do Mercedesu.

Nehovorím, že keby to obom vyšlo, tak by bolo majstrami sveta. To asi nie. Ale minimálne by mali na svojom konte niekoľko triumfov a aj ich bankové konto by si poriadne polepšilo. Ale myslím, že títo dvaja už v živote vyhrali. Majú krásne rodiny a dlhoročnú kariéru v kráľovnej motošportu. To sa podarí len hrstke jedincov.

5 Likes

Velmi pekne zhrnute. :+1:

Svojim sposobom dosiahli ovela viac ako Fernando s Lewisom (dufam, ze aj im sa to raz podari). :slight_smile:

2 Likes

Je to tak. U Magnussena mi bude nejvíc chybět ta jeho malá princezna :smile: .

3 Likes

Ďakujem.

Ono je to aj o prioritách. Myslím, že Hamilton sa aj vyjadril, že určite chce mať deti po skončení kariéry. Alonso mal v tomto vždy vyhýbavé odpovede, navyše zrovna on okrem pretekania ani nemá iné hobby. Takže zrejme ho ani rodiný život nelaká, čo je absolútne v poriadku, pokiaľ to tak cíti.

1 Like

A okrem jeho malej princezny aj jeho velka princezna, ta je riadne hot. :fire:

1 Like

To určitě, ale ta mi chybět nebude :smile: .

1 Like

Tak ono toho jazdci narozpravaju. Tak isto Hamilton vylucoval, ze bude na roste v 40ke. :smiley:

Zivot plynie strasne rychlo, rok za rokom kolotoc a zrazu moze byt neskoro. Ale bodaj by sa mu to splnilo pokial to chce. A myslim si, ze rodinu nechce len ten, co ju nikdy skutocne nemal. :slight_smile:

Ono Alonso je v tomto velmi podobny s Maxom. Ten tiez pokial nejazdi niekde na trati, tak jazdi virtualne. Kto by to bol na neho povedal, ze je takyto rodinny typ. Ale je perfektny s dcerou Kelly. Toto video ma dostalo nedavno. :joy:

4 Likes

Kevinovi se povedl návrat, kdy Mickyho rozsekal na kousky. No pak už to upadalo a upadalo.
Už tam chyběla ta jeho agresivní jiskra. Pár kontroverzních manévrů tam tedy měl, ale to byla spíš taková z nouze cnost.
Hulk měl takřka perfektní sezónu. Nj… však to měl taky být druhý Schumi…

1 Like

Jakoby MAG nevedel ze v urcitou dobu rokuje snad kazdy s kazdym, manageri tlaci piloty do lepsich vozu, ti co ztraci nebo jim konci smlouva se snazi udrzet v F1 i pristi rok atd.

Zober si aj tak krásna kariéra. Super stredopolový jazdec a zas není moc jazdcov čo majú pódium a aj pole position

1 Like

jj myslim, ze to bolo pekne zhrnute v DTS. pekny diel

Tak tak :grinning:. Pekné.

:smiley: jasne, co tam mal ist robit, lestit kapotu, ked su jazdci v boxe?

Škoda, že nezískal žiadne víťazstvo on a Hulk v lepších tímoch by mali na viac.

1 Like