Maggots a Becketts ako „dobíjacie stanice“? Podľa Alonsa nás čaká „smutný víkend“ | Magazín F1 - F1online.sk

Predsezónne testy a úvodné podujatia sezóny sa niesli v znamení šetrenia energiou, supernabíjania a neustálej kritiky nových pravidiel. Po sérii kvalitných pretekov, energeticky menej náročných okruhov a prísľube zmeny pravidiel v rokoch 2027 a 2028 sa situácia upokojila, ale zrejme nie nadlho. Pred nami sú totiž okruhy, ktoré sú pre túto generáciu monopostov najmenej vhodné.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/238297/maggots-a-becketts-ako-dobijacie-stanice-podla-alonsa-nas-caka-smutny-vikend

Zdá se, že zažijeme další užitečný závod, který přidá hřebíček do rakve kyselin.

Musíme se s tím Ferdo smířit, je to hlavně show. Jak tahle blamáž vznikla je mě nepochopitelné, ale je to jak to je, sport na posledním místě.

3 lajkov

Tentokrát dí pravdu ten náš Fernando.

Všimněte si, když Norris nebo Alonso řeknou něco rozumného, je to obvykle to, co před nimi prohlásil už Verstappen.

2 lajkov

Já se obávám, že v rakvi skončí opravdoví fans formule 1.

Zůstanou davy těch amerikanizovaných, pro které je to doplněk k popcornu a hamburgeru, případně ekvivalent reality show.

Vysvětlení je jednoduché. Nikdo mě neposlouchal. :grin:
Ale vše zlé je k něčemu dobré a čím více průšvihů s kyselinami dnes, tím více argumentů pro odstranění zbytečných ekologických katastrof.

Až my páprdové vymřeme, tak si už stejně nebude nikdo pamatovat jak byla F1 krásná a jací skuteční hrdinové kdysi závodníci byli.

nás starších by som nenazval páprdové ale pamätníci…pamätať si aj keď len hmlisto,nejaký pretek spred 50 rokov je výsadá,ktorú hocikto nemá…vtedy za socializmu,bolo nazretie na západný svet F1 niečo,čo sa nezabúda…páprda budem,keď to všetko zabudnem…:rofl:

Já chtěl, ať se vnoučátka co nejrychleji naučí říkat “R”, tak jsem se stal dědou Ferdou páprdou. Nejdříve se děti zdráhaly mi tak říkat, ale když viděly, že jim žádný trest nehrozí, tak byly spokojené všechny strany a ještě u toho byla prča.

Už 53 roků od prvního Monaka. Letí to. Ani se nechce věřit, že se do naší televize F1 dostala.